Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

M jak miłość to żenada własnie oglądam hehe

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś to było fajne, takie naturalne, teraz każda wypindrowana jak stróż w Boże Ciało, mimo że w chałpie siedzi. Mucha pracowała w domu matki i dziecka, czy czymś takim, a do pracy szła wypindrowana jak Kelly Bundy na randkę. Cichopkowa z tym romansem z sąsiadem to jak łysy grzywą o beton, wyglądają razem komicznie. Ona niska, cięta z metra a on chłop jak dąb. Normalnie oglądam i co jakiś czas bucham śmiechem.

Gość gość
kiedys wszystkie te seriale byly w miare i w miare naturalne sytuacje w nim takie zblozone do zyciowych a teraz to co teraz pokazuja we wszystkich serialach to smiechu warty syf ! dlatego nie ogladam juz od ponad roku

Gość haak8
Heh u mnie tez wlasnie to leci. Jednak ja uwazam ze ten serial zawsze byl beznadziejny. A ten motyw z bronia i dzieciakami to juz totalna zenua

Gość haak8
Zaraz baska bedzie miala romans z proboszczem :

Gość haak8
Aaa i moze mi ktos powiedziec dlaczego w m jak milosc jest podklad muzyczny z simsow?

Gość gość
Mi tez sie to nie podoba ogladam rano stare odcinki by wyczuc moment gdzie sie popsulo. Jeszcze w 2005 byl to fajny serial. A co do strojow....wszyscy tacy biedni a ciagle nowe ciuchy,kiecki...np kasia bezrobotna a mnostwo ciuchow...kinga non stop...wczoraj w jednym tylko odcinku miala dwie bluzki, dzisiaj dzinsowa koszula z cwiekami...dzusuaj jaka reklama spa w naleczoiwe

Gość blondyna 333
Fryzjer też im wszystkim by się przydał

Gość gość
a co to za ruda dziewczyna z baska?

Gość gość
zauwazyliscie ze w kazdym z tych seriali kazdy z kazdym uprawia seks ? jedna wielka pierdooolaca sie rodzinka :) jak w modzie na sukces w dodatku wszyscy maja firmy albo zajmuja wysokie stanowiska jakby curwa normalnych ludzi tam nie bylo a gownarzeria mieszka w takich chatach ze doroslego polaka nie stac a co dopiero

Gość gość
ta ruda to nowa ania. mnie rozwala powodzenie Mostowikowych, Gośka, Marysia mialy wiecznie adoratorow od liku, a Marta to juz nie wiadomo z iloma sie ruuchała, teraz tez ma przystojnego a ona raszpla z dwojgiem drozbiazgu. Stara Baśka pojechala do sanatorium i zaraz ja bedzie ksiądz wyrywał.

Gość gość
Co to za przejscie zrobili teraz??? Dziwaczne. Ale i tak wole Kinge z Robertem, po pierwsze lepszy aktor a po drugie latwiej sie na niego patrzy i slucha, piotrek jest niemeski :/ kinga pasuje do roberta, jest piekna. Chociaz ma fryure jak prezydent Warszawy, gdzie sie podzialy piekne loki Kingi?

Gość gość
O co chodzilo Mateuszkowi ,z tym ze oszukal tate? Marta miala sto kochankow a Gosia trzech mezow w wieku ponizej 30 lat :D parodia

Gość haak8
A mi sie podobala fryzura kingi nawet pomyslalam o scieciu swoich wlosow. Moze jednak odpuszcze sobie skoro kojarzy sie z prezydentem heh

Gość gość
O co chodzilo Mateuszkowi ,z tym ze oszukal tate? Marta miala sto kochankow a Gosia trzech mezow w wieku ponizej 30 lat :D parodia

Gość gość
Fryzura jest ladna. jej i elegancka ale postarza,. A co to za nowa postac bedzie? Ta aktorka jest podobna do innej,ktora juz grala.moglyby byc siostrami. Te dwa odcinki byly super,bo nie bylo marcina, kaski i agi. Nie cierpie ich. Za ewa ruda tez nie przepadam

Gość gość
Najlepszy watek to Robert i Kinga czekam az sie rozwinie

Gość gość
z na dobre i na zle to samo. kiedys to byl fajny serial ze starymi postaciami a teraz papka zdrady romanse...

Gość gość
hahahhaha :D oglądałam wczoraj po dluzszej przerwie. Co to wgl jest za moda, żeby chodzic wypindrzonym w obcasach po domu? no która z was popyla w szpileczkach i wypindrzona po domu? chyba prędzej w dresach i daje się skorze odpocząć od tych kosmetykow :D

Gość gosć

na dobre i na złe też się żenaą taką  zrobiło i oym szpitalu z pacjentami szpitalem całym kiedyś było fajniejsze też na dobre i na złe ha .