Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grube nogi fałdy nad kolanami po jakim czasie efekty

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie diety (jakiej?) i ćwiczeń mogą być efekty ( szczuplejsze nogi, kolana) ? Czy mialyście taki problem, czy sobie z nim poradzilyście i jak? W jakim czasie?

Gość gość
mi pomoglo gdy schudlam ok 10kg wtedy wszystko wrocilo do normy :) nie tylko nogi

Gość gość
a w jakim czasie schudłaś te 10 kg i na jakiej diecie? ćwiczyłaś? (jak często, ile czasu, jakie ćwiczenia)?

Gość viksa
ja ćwiczyłam z ewką, ważyłam 91 kg teraz waze 70, 4 miesiace mi to zajelo. Piłam duzo wody i łykałam figura extraslim na spalanie. Teraz poprotu sie zdrowo odzywiam. Dla chcacego nic trudnego

Gość gość
czy te tabletki na odchudzanie to coś dają? czy tylko są takim dodatkiem plebeco? to ładnie, 20 g daje 5 kg na miesiąc, gratuluję wyniku, a napisz jak często i po ile minut ćwiczyłaś z chodakowską?

Gość Luizka7773
Mnie sporo dały kapsułki wspomagające odchudzanie Mam dokładnie takie - http://nutrina.pl/28,slimette.html i stosuje je już od dwóch miesięcy. Zrzuciłam już 13,5 kilograma i na razie jestem baaardzo zadowolona. ale oczywiście oprócz tabletek mam dietę, której przestrzegam i mam bieganie oraz pływanie.

Gość gość
te 10kg schudlam tylko na tabletkach nie cwiczylam bardzo malo jadlam duzo pilam wody brak laknienia i duze pragnienie to efekt dzialania tych tabletek ktore uzywalam schudlam w miesiac

Gość Olcia Dubicka
Musisz spalić tkankę tłuszczową to i zobaczysz efekty na kolanach ale organizm spala tłuszcz z całego ciała równomiernie więc skup się na całym ciele a nie tylko na kolanach :) Mnie kobieta u której zajmuję się maluchami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały zbadane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Nie ma w nich też żadnej zabójczej chemii tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa mój spokój