Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fatelik samochodowy dla noworodka do ilu kilogramow

Polecane posty

Gość gość

Mam fotelik-nosidelko po starszej corce ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej kupic normalny fotelik np od 0do 18kg. Jak radzicie? czy uzywac tego co mam a pozniej kupic taki od 8do 36kg?

Gość gość
My bardzo krotko uzywalismy nosidelka. Dziecko bylo bardzo dlugie i ciezkie, fotelik ciezki, a wkladanie to niego w samochodzie bylo uciazliwe.a poza tym synek urzadzal w nim dzikie wrzaski. Jakos w 4 miesiacu przeszlismy na 0-18kg montowany tylem do kierunku jazdy. Spodobalo mu sie od razu. Tyko na zakupy juz trzeba bylo albo brac wozek albo na rekach albo wkladac w te foteliki co czasem sa przy wozkach. Teraz malo spi i duzo siedzi,ma 7miesiecy to juz w.sklepie jezdzi w tym koszu takim rozkladanym przy wozkach.

Gość gość
ja miałam najpierw ten od wózka, teraz będziemy myśleć nad tym 9-18, ma niecałe 9 mcy

Gość gość
Ja mam Maxi Cosi Cabriofix 0-13 kg Synek właśnie skończył 9 miesięcy, a w tym foteliku jeszcze długo pojeździ.. spokojnie fotelik starczy jeszcze przynajmniej na pół roku W dużych sklepach nie wozimy go w foteliku... wsadzany do wózka (tam przy rączce), a czasem (rzadko) bierzemy wózek.

Gość gość
Następny fotelik będzie 9-18, ale to dopiero późną wiosną..

Gość gość
tez miałam cabriofix, on jest do 13 kg. Używałam codziennie do wagi 9 kg potem kupiłam 9/18. Ale czasem jeszcze go użyjemy jak jadę gdzieś z rodzicami. Fajna w nim jest wkładka dla noworodka

Gość gość
No synek się zbliża do wagi 9 kg pomału, ale nie zmienię jeszcze fotelika.. nie ma potrzeby.