Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisal do mnie list

Polecane posty

Gość gość

Kocham Cie. Chcialym z Toba byc, zawsze. Niestety nie potrafie zdobyc sie na rozwod. Zal mi dzieci. Czy mam go kopnac w jaja?

Gość gość
TAK, to przynajmniej nie zrobi więcej dzieci :classic_cool:

Gość gość
Nie chce go kochac :(

Gość gość
to go zabij, nie ma innej opcji

Gość gość
Siebie kopnij w leb! Jestes mniej warta niz on! A dlaczego ? Bo stac cie tylko na to by wpierdalac sie z buciorami w rodzine. Nie stac cie na kogos wolnego tylko niszczysz zycie wielu ludzi.?

Gość gość
Nie rozumiesz ze serce nie wybiera? Kocham go i nic nie poradze

Gość gość
Napisalam mu, ze to koniec . A on, prosze wybacz mi, nie stawiaj mnie przed takim wyborem. Jesli odejdziesz, zlamiesz mi zycie do konca.

Gość gość
21:37 a moze to on jej sie wpier niczyl w zycie??? zbalamucil dziewczyne i teraz kreci karuzele resentymentow?? bo sie boi o swoj tylek a nie dzieci!!! zjezdzaj na drzewo intelektualny orangutanie!

Gość gość
Zamknij morde! Z takimi marginesami nie rozmawiam. A o sercu nie pieprz....bo od pierwszego momentu sie nie zakochalas! Moglas tego nigdy nie rozpoczynac wiedzac ze koles ma rodzine. A teraz wielki zal? Powiem ci tylko tyle twoje serce wybralo a jego najwidocznie NIE! Jestes tylkoczwykla odskocznia niczym wiecej...a koles nie zostaje z zona tylko dla dzieci To taka wymowka pustaku!

Gość gość
On malo zarabia. Poza tym zakochalismy sie w sobie od pierwszej chwili. To z jego inicjatywy sie zaczelo

Gość gość
Haha on jej sie wp******il? A ona co bezrozumna istota? JAK SUKA NIE DA TOCPIES NIE WEZMIE!

Gość gość
Zebra jak pies, zawsze jak chce odejsc

Gość gość521521
jezeli ktos niszczyl rodzine, to ten palant, ona jego zonie nie przysiegala no ale autorko, kogo chcesz nabrac? swidomie brnelas w relacje z zonatym kolesiem, nikt ci nie zmuszal to ponosisz teraz konsekwencje wyplacz sie i ruszaj dalej bez niego

Gość gość
On nie chce zeby dzieci cierpialy, sa male, 6 i 8 lat

Gość gość
Swiadomie, nieswiadomie, jak sie zakochasz to co mozesz poradzic?

Gość gość521521
nie rozsmieszaj mnie :) przede wszystkim nie liczysz na wielka, nieskonczona milosc z kolesiem, ktory oszukuje zone i Ciebie, jakby chcial to by sie rozwiodl, nie chce i sciemnia, ze to dla dzieci i liczy, ze to lykniesz

Gość gość
Kocha mnie, czuje to

Gość gość521521
jasne jasne, to cierp sobie kolejne 10 lat

Gość gość
może i kocha... ale dzieci tez kocha i ta miłość niesie ze sobą więcej konsekwencji. Wasze uczucie staje sie wobec tamtego mniej wazne - i dobrze, tak powinno być.

Gość gość
Wiem ze kocha dzieci nad zycie, nie kaze mu wybierac. Ale nie stac go na rozwod, ja tez nie jestem bogata. Musielibysmy jesc resztki z smietnika

Gość gość
jak suka psu? ale dlaczego on dalej za nia lazi? to jest szantaz emocjonalny - pisanie jej ze jego zycie sie skonczy? to na co on liczy? ze ona zrozumie jego niby milosc? przeciez my go nie znamy, moze on tylko pisac i gadac o milosci do dzieci, ilu ojcow tylko przesiaduje w domach i wcale tej milosci do dzieci nie wiadac? po prostu przylazi do domu, on sobie, dzieci sobie, wielu ojcow wcale nie kocha swoich dzieci, ale kazdy sie nimi zaslania jak mu sie cos dzieje, najlepszy tekst, moze nie chce sie rozwodzic z innych wzgledow, finansowych itd? moze tak mu wygodniej? a ona-kochanka niech sobie radzi. to juz lepiej byc prostytutka, przynajmniej masz za to kase i nikt ci nie pociska kitow o milosci

Gość gość
gościu z 22:12 chyba nie czytales jej wszystkich postów :D ona własnie łyka wszystko co on jej gada jak pelikan :) w sumie teraz wiadomo dlaczego akurat ja wybral na kochanke.

Gość gość
Dziekuje Wam wszystkim. Moze macie racje. Zamroczyl mnie tym gadaniem.