Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termometr galowy bezrteciowy prosze o opinie

Polecane posty

Gość gość

Uzywa ktoras z was? Daje 100% temperature? Warto kupic? Mam elektryczny ale mierzy w caly swiat.

Gość gość
kup owulacyjny microlife- kosztuje 10zł a jest REWELACYJNY!!! Temperature mierzy idealnie. a że w nazwie ma "owulacyjny" to w niczym nie przeszkadza ;P ma po prostu 2 miejsca po przecinku :)

Gość askadudek
Można kupić analogowy termometr ale bez rtęci, na pewno takim wynalazkiem jest nasz Classic. O wiele pewniej się czuję jak wiem, że nawet przy pęknięciu szkła żadna trucizna mi się nie wyleje.

Gość gość
Mierzą dobrze ale często się psują, np. Słupek galu się przerywa i termometr jest do wyrzucenia.

Gość gość
Używam odkąd wycofali rtęciowe i zepsułam ostatni. Działa bezbłędnie, bo i nie ma prawa działać inaczej, ewentualnie może być jakaś usterka techniczna jak ktoś wyżej wspomniał, ale mi akurat się nie przytrafiło. Nie trafiłam jeszcze na elektroniczny, do ucha czy na podczerwień, który byłby bezbłędny.

Gość gość
Model Classic jest okej, na pewno na plus bym zapisała to że się nigdy nie zepsuje, nie ma baterii, całej tej elektroniki itd.

Gość elamajdan
Wiesz co, ja mam elektroniczny termometr w domu ale też taki jak Classic który nie ma żadnego zasilania, działa jak rtęciowy ale rtęci nie ma ;)

Gość gość
Sama miałam duży zgryz jak kupowałam termometr niedawno ale stanelo na nonContact i jestem z niego zadowolona – dokładny, szybki, no i bezdotykowy. :)

Gość gość
Dobrze nam się sprawdza w domu Classic ja wole takie zwykle szklane niż te zdalnie mierzace, mam większe przekonanie ze wyniki są prawdziwe.

Gość gość
Dla mnie najwygodniejsze są mimo wszystko termometry analogowe, rtęciowych już nie robią, ale można kupić coś takiego jak Classic wygląda i mierzy jak tradycyjny z tą różnicą że nie ma rtęci w składzie

Gość gość
No ja też mam ten termometr i jestem zadowolona nie ma tu elektroniki, czysta analogowa klasyka, no i też przez to mało kosztuje, a działać będzie przez długie lata.