Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosiaaaaaaaaaaaaaaa

czy temperament może się zmienić

Polecane posty

Zadałam to samo pytanie w ogólnej ale chyba to niedobre miejsce bo jest kompletny brak zainteresowania... Czy 30 letni facet może się jeszcze rozkręcić seksualnie? Twierdzi że dotychczas nie miał z kim realizować tych potrzeb, miał nawał pracy i nie miał siły a jeśli już go coś bardzo przycisnęło to ćwiczył fizycznie. ma bardzo niewielkie doświadczenie. Jak to było z Wami? czy Wasz temperament seksualny się zmieniał z wiekiem albo wraz z doświadczeniem seksualnym? Czy przejmowanie inicjatywy rosło wraz z doświadczeniem?

Chyba zadałam zbyt trudne pytanie... :(

Gość gość
mały ptaszek :( szukaj dalej

Nic nie wspominałam o jego rozmiarze...

To wartościowy człowiek... dawno nie spotkałam tak wartościowego faceta jeśli chodzi o zycie codzienne. To nie jest więc prosta decyzja... :(

Gość gość
to idź z nim do seksuologa on Tobie wszystko powie :classic_cool: albo zmień faceta albo z nim zostań i szukaj zmiennika im wcześniej tym będziesz szczęśliwsza, on zostanie z Tobą nawet gdyby Ciebie nakrył.... wot kakaja żyźń :classic_cool:

ja mam iść z nim do seksuologa? Co on mi powie? Czyli to nie podlega rozwojowi???

Gość gość
Shakespeare cholera jedna wymyślił sobie mieć czy być i ludzie się teraz męczą :P

Rozmawialiśmy o tym, wie że mam potrzeby, że chce się tym cieszyć... ma coś zrobić... załamka... ;( A z drugiej strony czy to jest najważniejsze w życiu? Iluż to facetów potem zdradza, z nim przynajmniej nie musiałabym się tego obawiać...

Gość gość
Biedny facet trafil na wyuzdana nimfomanke. Zaslugujesz na pustego dymacza :( z temperamentem bo to dla ciebie takie wazne

To, co mnie tu zawsze powala to szybkość osądzania, kompletnie bez znajomości szczegółów problemu... cóż, pozostawię to bez komentarza...

Chciałabym moc wyłączyć w sobie te potrzeby...

Gość gość
faceci są wygodni a kobiety??? powiedzmy wrażliwe i z potrzebami :D:P za dwadzieścia lat powiesz na forum miałam tyle złotych myśli ;) a byłam sobą byłam głupią ????!!!!

Gość gość
ja mam 30 lat i 10% mniejszy temperament niz 10 lat temu. Penis nie staje już co godzinę z powodów hormonalnych, co 1h06minut teraz.... jakaś pani chętna go zanurzyć?

Gość gość
Jesteś widzę bardzo mądrą kobietą . Mam już trochę latek , więc C***owiem że nie zwiększa się a zmniejsza . Ale być może Twój chłopak jeszcze się nie rozbudził . Jeśli jest wrażliwy , kocha Cię być może ma jakieś kompleksy które powodują małe libido . Tutaj masz pole do popisu . porozmawiaj z nim i mu pomóż jeśli zechce , medycyna dziś potrafi wiele . Czasem gdy odzyska wiarę w siebie , będzie chciał to pokazać . Powodzenia .