Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikula88

Nocleg żony poza domem

Polecane posty

Gość Mikula88

Jestem szczęśliwą mężatką od pięciu lat i wychowujemy 4letnią córkę. Całkiem niedawno spotkałam się przypadkowo ze starą przyjaciółką, jeszcze ze szkolnych lat. Spotkanie było świetne, więc przyjaciółka stwierdziła, że koniecznie musimy się następnym razem spotkać u niej i z tego powodu chciała, bym przyjechała do niej na dwa dni (mieszka ponad 300km ode mnie). Dylemat jest taki, że z jednej strony uważam, że żonie raczej nie wypada od tak sobie zostawiać małego dziecka z mężem, by nocować poza domem; z drugiej strony zaś coś mnie ciągnie, by jechać... Reasumując, nie wiem czy w ogóle powinnam o tym porozmawiać z mężem czy też od razu odmówić przyjaciółce? I jak to zrobić? Ciekawa jestem Waszego zdania.

Gość podglądaczint
mysle ze dziecko 4 letnie nie jest juz takie małe i 1 dzien "wolnego" ci sie nalezy. Oczywiscie pilnuj sie i nie daj sie wyroochac po drodze to bedzie si.

Gość gość
a dlaczego żonie nie wypada, bo co ? nie rozumiem.

Gość rozwódkaaaa
Ja to mam luz. Dziecko 4,5, ale wolne po 2 tygodnie :) Wypada Ci wyjechać, ale on i tak będzie zazdrosny. Lepiej chyba porozmawiać niż samemu zakładać sobie smycz. Najwyżej strzeli focha i walnie kazanie :)

Gość gość
Niektore matki polki same nakladja sobie kaganiec i smycz...Mam taka kolezanke, ktorej maz powiedzial, ze skoro jest teraz jego zona nie wypada jej chodzic na dyskoteki itd. I ona sie "stosuje". Ja bym mojemu powiedziala:"GON SIE!" gdyby mi z takim tekstem wyskoczyl. Jestes mloda i masz prawo do SWOJEGO, wolnego czasu, niewazne jak go chcesz spedzic. Ja ma kolezanki w roznych zakatkach kraju, w ktorym mieszkam i czasami sie spotykam z nimi u nich a czasami one przyjezdzaja do mnie ;) Zdrowe relacje w zwiazku procentuja na przyszlosc. Dziecko nie jest takie malutkie, nic mu sie nie stanie gdy mama sobie pojedzie gdzies na weekend sama. W koncu reszte czasu spedzacie razem, nie?

Gość gość
teraz chce mi sie plakac

Gość gość
Z kim ty jestes ze bys powiedziala gon sie ? z jakims przyglupem ze wsi ? Jkabys mi powiedziala gon sie i poszla soebi na dyskoteke na drugie dzien mialbys spakowane walizki i powiedzialem bym Ci w*********j.

Gość gość
Gon sie gosciu. Nie interesuje mnie twoje zdanie.

Gość gość
Niektore lubia jak maz zgrywa pana i wladce ale ja mam swoje zdanie i zycie. To, ze weszlam w zwiazek malzenski nie oznacza, ze jestem wlasnoscia meza. Glupie ci.py czasami same daja sobie zalozyc kaganiec i mysla, ze tak jest ok. Hahahaha.

Gość gość
Co to znaczy "nie wypada"? Jestes wolnym czlowiekiem i masz prawo do spotykania sie ze znajomymi bez meza. Oczywiscie twoj wyjazd trzeba z nim uzgodnic, uprzedzic go ze bedzie sam, z dzieckiem, ale nie wyobrazam sobie, aby on chcial ci to utrudniac. Okazalby sie beznadziejnym palantem.