Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest zajście w ciąże w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem, że to co zrobiłam było totalną głupotą i jestem przekonana, że nigdy więcej się to nie powtórzy. Mam 19 lat, miałam nieregularne cykle, jednak od 2 miesięcy miesiączki pojawiały się regularnie, ostatnią miałam 18 września. 6 października przyjęłam tabletkę 72h "po". 13 października pojawiło się krwawienie (dość obfite, które dziś, tj. środa już prawie ustąpiło). Uznałam, że to miesiączka, która po olbrzymiej dawce hormonów przyszła o tydzień wcześniej. Jednak teraz myślę, że mogło to krwawienie mogło być wywołane tabletką. W czym problem? Właśnie tego 13 października pieściłam się z moim chłopakiem (bez prezerwatywy.....). Nawet kilka razy wszedł we mnie, Później z przerażeniem odkryłam, że dostał wytrysku. On uspokaja mnie, że "wyszedł" ze mnie na czas i nawet pomógł sobie ręką, aby do owego wytrysku doszło. Teraz umieram z nerwów, że mogę być w ciąży. Nie wiem dlaczego zgłupiałam na tyle, aby pozwolić na coś takiego. Co o tym myślicie? Proszę mnie nie oceniać, gdyż wiem że było to skrajnie nieodpowiedzialne. Po tabletce 72h na pewno doszło do rozregulowania się cyklu, jednak raczej nie były to dni płodne. Co robić? Nie chcę zostać mamą w tak młodym wieku.

Gość gość
Nie będziesz w ciąży, bo rozwój nowego pęcherzyka rozpoczął się najwcześniej 13. października i potrzebuje on co najmniej 7 dni, żeby urosnąć do rozmiaru, w którym pęknie.

Gość gość
pieściliście się jak miałaś krwawienie o fuuuuu

Gość gość
W pierwszym dniu mialam akurat skąpe krwawienia, wiec nie przeszkadzalo w niczym.

Gość gość
prawdziwy rycerz ma zawsze krew na mieczu :D

Gość gość
Czy ktoś jeszcze wie coś na ten temat?