Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nerwowy czy być z nim czy nie

Polecane posty

Gość gość

Chłopak często się na mnie obraża,wyżywa się słownie, a potem mówi, że nie lubi się ze mną kłócić.Łatwo go czymś urazić chyba myśli że jest nie wiadomo kim....lubi sobie mnie podporządkowywać...

Gość gość
On moze robic co mu sie podoba, pytanie tylko, na co ty sie godzisz. Lubisz byc z kims, kto nie panuje nad swoimi nerwami to trudno. Ale pamietaj, takie nerwusy sa nie do zycia na dluzsza mete. Teraz tylko sie wkurza, a za jakis czas moze cie bic. Ja bym z takim nie wyrobila.

Gość gość
Mój też taki jest wkurza mnie jak nie wiem,w ogóle nie da się z nim porozmawiać bo zaraz podniesiony ton i kłótnia,co za tym idzie brak seksu/.....

Odradzam bo ja jestem nerwowy raptus to wiem, kobiet nie bije ale na przedmiotach się wyzywam nie mówiąc o remontach i kosztach;-)

Gość gość
właśnie, wystarczy że coś nie tak się powie, on to źle zrozumie i zaraz się na mnie rzuca.A potem się tłumaczy. I nie.nie mam jak mu odpyskować, ani powiedzieć swojego zdania.A jeszcze potem wkurza się że jestem jak ofiara.

Po klotni sex jest najlepszy to zależy jak często się kłóci ja raz w tygodniu muszę się poklocic bo inaczej nie funkcjonuje:-D

Gość gość
Wiecznie musi być tak jak on sobie wszystko ustali...

skoro mu na to pozwalasz bo się boisz odezwać to traktuje cię jak worek treningowy :P

Gość gość
Codziennie potrafi się wkurzyć :/ i on to może mnie wyzwać od przeróżnych a ja jego nie...

Gość gość
A kto powiedzil, ze MUSI byc tak jak on ustali? Jestes az taka desperatka, ze nie mozesz sobie znalezc normalnego faceta? masochistka, czy jak?

Gość olkaaa2555
U mnie tez zaczelo sie od takiego czegos , a pozniej skonczylo na podnoszeniu reki i rzucaniu przeroznymi rzeczami, takze daj sobie spokoj, bo jesli nie panuje nad swoimi nerwami to niewiadomo co w tych nerwach mu do glowy strzeli.

Gość czarna35654
Znowu kolejna idiotka za pare miesiecy zaplakana na kafe napiszesz ze Cie pobil i czy mu wybaczyc.

Gość gość
bo raz jest spokojny i miły dla mnie jak baranek, a jak się wkurzy to już nie jest tak fajnie ..jakby nie mógł na spokojnie ze mną pogadać.... obmówić tylko musi mnie powyzywać etc...

Gość czarna35654
To po co Ci dziewczyno facet z ktorym nie da sie porozmawiac?

bo jest to tak u niedorozwojach emocjonalnych że jak sie nakreci i powyzywa na Tobie to mu lepiej ;) a jak sie wyżyje to mu głupio i ci funduje "miodowy miesiac" bys nie odeszła:P

Gość gość
Pewnie wie, że do niego wrócę bo już nie raz tak było i dlatego robi ze mną co chce

Gość czarna35654
To kopnij go raz w d**e i pokaz ze nie wrocisz niech sam cos od siebie pokaze jak umie tylko morde drzec.

Gość gość
A dlaczego na to wszystko pozwalasz? odpowiesz w koncu?

Gość gość
bo go kocham...i uzależniłam się od przebywania z nim ...przywiązałam się do niego :/ ciągle o nim myślę,to chyba jakaś obsesja... eh

Gość gość
Kolejna idiotka, ktora pozwala soba pomiatac i traktowac jak smiec....ehhh baby baby

Aż tak nisko się cenisz, że nie stać Cię na normalnego faceta? Wiedz, że z czasem będzie coraz gorzej. Nie ważne czy dojdzie do rękoczynów - rozchwiany, nie potrafiący zapanować nad impulsami i komunikować się facet to wystarczająca kara. Za co ją sobie wymierzasz?

Gość gość
No to go dalej kochaj, i pozwalaj sobie wejsc na glowe, pomiatac soba........jestes bez ambicji i honoru. Takie jak ty psuja opinie normalnym kobietom. Nawet mi cie nie zal

gość bo go kocham...i uzależniłam się od przebywania z nim ...przywiązałam się do niego :/ ciągle o nim myślę,to chyba jakaś obsesja... eh xxx bardzo trafnie to ujęłaś"uzaleznienie":P a jak kazde uzależnienie jest po 1 szkodliwe po 2 wymaga leczenia :classic_cool: poszukaj dobrego specjalisty :P