Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym sie róznia MLEKA modyfikowane

Polecane posty

Gość gość

bo bylam w sklepie i porownywalam sklad, one sa prawie identyczne. Tam sa nieiwelkie roznice w cukrach i pre/propbiotyki, czasem kwasami sie tez roznia ale nieiwiele Wiec dlaczego od jednego mleka dziecko boli brzuszek, nie moze zrobic kupy lub ma biegunke ? a od innego nie ? Nie pojmuje tego. Testowalam juz kilka mlek i tylko jedno jest dobre dla mojego dziecka

Gość gość
chyba właśnie te niewielkiie różnice mają znaczenie

Gość mleko matki najlepsze
Bardzo przerpaszam ale dlaczego rezygnujesz z karmienia piersią? Twoje mleko jest najlepsze i na pewno nie zaszkodzi maluszkowi!

Gość gość
ja tez przetestowałam kilka mlek i dopiero na zwykłym łaciatym 3,2 % wszystkie dolegliwości przeszły-moje dziecko nie może jeść mleka dla dzieci w proszku ze względu na jedną witaminę która występuje w każdym mleku mm.

Gość gość
Pewnie chodzi o jakość tych składników. Dla kafeterianek, żeby zrozumiały: można kupić czekoladę lindor albo najtańszą czekoladę z biedronki. Jest różnica. Na kafe są pewnie i takie, co nie czują różnicy hehe. Ale ogólnie chodzi o jakość substratów.

Gość gość
mleko matki - idiotko - na nie pomyslalas, ze moze nie moze karmic piersia albo musi przestac karmic z przyczyn niezaleznych? a zreszta to jej wybor! Nie zapytala, ktore mleko lepsze ona juz podjela decyzje wiec zamilcz.

Gość gość
mleko matki dokladnie ty swieta polska krowo. Kazdy karmi ile chce/moze. Ja chce karmic tylko 2 miesiace i to moj wybor. Jak mala bedzie miala 6 miesiecy musze wrocic do pracy wiec nie ma opcji zebym mogla karmic dluzej niz pol roku nawet jakbym chciala.

Gość gość
Nie karmiłam nawet minuty. Nie dałam się w to wrobić. Szkoda czau, który można poświecić dla siebie i cycuszków.