Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak miec synka

Polecane posty

Gość gość

wspolzycie po owulacji nic nie daje. slyszalam o jakiejs diecie na chlopca moze ktos cos napisac na ten temat? wiem ze nic nie daje 100% ale warto sprobowac.

Gość gość
nie wiem czy diety coś dają ale ponoć pozycja daje :P na pieska, wszystko od tyłu - na chłopca (u nas wyszło) ;) a o dietach sobie wygooglaj, tylko to dla faceta a nie babki ;)

Gość gość
Bzykanko w sama owulacje,ale do tego potrzebne sa testy owulacyjne i termometr.a wlasciwie czemu akurat koniecznie chlopiec?my jak zdecydowalismy sie na dziecko to bylo nam wszystko jedno.

Gość gość
ja nie wiem czy my mamy szanse na chlopca. mamy syna pierworodnego a potem 2 corki i dzis na usg wyszlo ze trzecia corka w drodze. kocham corki ale marze o kolejnym synku. to juz ostatnie dziecko bedzie i tak bym chciala synka. syn marzy o braciszku. maz sie smieje ze bedzie czwarta cora i zebysmy sobie nadziei nie robili nawet. wokolo znajomym i rodzinie same chlopaczki sie rodza a u nas baby gora. ja sie ciesze ze zdrowe ze kochane grzeczne dobrze sie rozwijaja ale marze o 2 synku.

Gość gość
A ja tam zawsze chcialam miec corke i jestem w ciazy z dziewczynka:-)

Gość Gosciwita
A My marzylismy o corce, jednak jeden z lekarzy mial pewnosc ze bedzie chlopczyk, drugi lekarz sie mocno wacha. W rodzinie meza chyba nie jest dane miec dziewczynek. On sam ma samych braci i wszyscy w jego rodzinie jak dotad maja synow. Tylko pozazdroscic tym co sie plany spelniaja. Bywa roznie.

Gość gościówa123456
u nas było tak, ze ja chciałam syna a mąż córę. W jego rodzinie same córy się rodzą. Na początku lekarz mówili, ze dziewczynka a pod koniec okazało się, że jednak chłopaczek :D pierwszy rodzynek, tak jak ja chciałam, a maż się zakochał w synu i stwierdził, że jednak super, że chłopak bo będzie mial z nim więcej wspólnych zainteresowań ;) ale tak na serio to wiadmo, ze jest to obojętne :)

Gość Gosciwita
Dodam,ze u Nas (prawdopodobnie) syn zostal poczety w okolicach 18-20 dzien cyklu przy 29dniowych cyklach a wiec pozno. Dziewczynki podobno moga sie pojawic przy staraniach po miesiaczce, a wiec bardziej w tej pierwszej fazie cyklu... Tyle wiem. Dzkoda,ze wczesniej nie wiedzialam;) O samej diecie nic nie slyszalam. To chyba jakies zabobony

Gość gość
na forum baby boom jest temat o planowaniu płci u tam jak dotąd wszytskim dziewczynom się udało mieć upragnioną płeć

Gość gość
ja robilam testy i staralismy sie dzien po owulacji a i tak dziewczynka. 35 tc i kolejne usg potwierdzilo ze 100% kobietka.