Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaadowolonaa

ktore mezatki przechodza to co ja

Polecane posty

Gość zaadowolonaa

Otoz jestem mezatka dwa lata mam 23 lata i dwuletnia coreczke kocham ja kocham meza jednak siedze w domu z corka i nadzwyczajniej mi sie nudzi ..zabawy z crka spacer oczywiscie ale czuje ze nie spelnaim sie jako kobieta tylko i wylacznie jako matka i zona ,maz pracuje do wieczora ..jestem troche przybita ta sytyacja

Gość gość
mam podobnie i jesteśmy w tym samym wieku. A jak z weekednami u ciebie? Mąż pomaga coś przy córce? W domu?

Gość gość
jaka kobieta ? przecież ty jesteś dzieckiem któremu najpierw zachciało bawić się w małżeństwo i dom a teraz płacze na forum że jej się z dzieckiem w domu nudzi..... na cholerę był ci ślub tak szybko i dziecko ? masz co chciałaś

Gość sYs
dokladnie! trza się było uczyc a nie dpy dawac i po dwoch latach jeczec. zycie to nie serial brazylijski a bedzie jeszcze gorzej :)

Gość gość
są młodsze matki i mężatki.:( A ty Autorko się nie przejmuj. Ja często łapie się na nudzie ale szybko mi to mija bo umiem być ze sobą jak męża nie ma bo pracuje

Gość gość
posiedzisz w chacie aż dziecko pójdzie do przedszkola a potem będziesz z*********ć do roboty (jak jakąś dostaniesz) i będziesz marzyć o tym by mieć czas i siły po robocie chatę ogarnąć.... i tak do momentu aż dziecko będzie samodzielne tak właśnie wygląda małżeństwo i dom, w które wpakowałaś się w młodzieńczych latach

Gość zaadowolonaa
w sobote pracuje maz a niedziele spedzamy razem caly dzien i to jest jedyny taki caly dzien dla nas...

Gość zaadowolonaa
maz ma wolna tylko niedziele i spedzamy ja razem cala

Gość zaadowolonaa
taka jest milosc//czasem zaluje jednak ze tak szybko to sie potoczylo chociaz kocham corke

Gość gość
to u mnie jest inaczej. Bo mój pracuje tylko 1 sobotę w miesiącu. A pomaga mi w domu ile może fakt czasem nie ma siły. Małą staraj się zapisać do przedszkola albo niech ci babcie któraś popilnuje i idź do pracy. No albo dogaduj się z sąsiadami. bo dziecko zajmuje dużo czasu ale trzeba też go mieć dla siebie

Gość gość
Nie dziwie sie, ze jestes znudzona, masz dopiero 23 lata, dwuletnie dziecko i tak naprawde nic z doroslego zycia jeszcze nie mialas oprocz pieluch. Zacznij szukac pracy, a dziecko do przedszkola. No bo chyba nie wyobrazasz sobie nie pracowac do konca zycia, bo urodzilas dziecko? Pewno chwile to potrwa zanim znajdziesz prace, wiec najlepiej zacznij juz szukac, a jak znajdziesz dzecko bedzie juz w wieku przedszkolnym. Dziecku tez to wyjdzie na dobre, bo bedzie miedzy innymi dziecmi, bedzie sie uczyc nie tylko praktycznych rzeczy, ale tez interakcji z innymi, smialosci i pewnosci siebie. Przez takie siedzenie w domu z mama wiele dzieci niestety "dziczeje", robi sie niesmiale, boi sie ludzi, wolniej sie rozwija i przede wszystkim nudzi ciaglymi spacerami i plotkowaniem na placu zabaw.

Gość Kinky Dzez
szykuje sie zdradDDa :):):):):)

Gość gość
nie koniecznie od razu zdrada. Porozmawiaj z mężem też o tym musi wiedzieć co się dzieje w jego domu. A masz jakieś hobby?

Gość zaadowolonaa
mam zamiar dac coreczke do przedszkola dgy bedzie miala cztery latka...a dlaczego zdrada??

Gość gość
bo jak się kobietom nudzi jak męża wciąż nie ma to zdradzają. Ja wiem że tego nie zrobię ale wiele jest takich niestety. Jak chcesz pogadać z kimś o takich samych doświadczeniach to daj jakieś namiary

Gość gość
A dlaczego dopiero jak bedzie miala 4 lata? Co bedziesz robic przez kolejne 2 lata??

Gość zaadowolonaa
moje hobby to glupio to zabrzmi ale malowanie ..sie heh uwielbiam sie malowac ogolem dbac o siebie itd a maoja coreczka lubi jak mama sie maluje czasem tez bierze puder i mame maluje

Gość gość
A dlaczego dopiero jak bedzie miala 4 lata? Co bedziesz robic przez kolejne 2 lata??

Gość zaadowolonaa
tak u nas jest w przedszkolu bylo za malo maluchow a zlobek jest 50 km od nas

Gość gość
poszukaj sobie hobby.... ja piszę, czytam uczę się języków. A i dbam o dom i o syna. Chociaż owszem ogarnia mnie czasem coś takiego że bym wyszła się pobawić czy wyjechała czy po prostu nuda. Ale to się zdarza

Gość zaadowolonaa
A czy zdarzylo wam sie tylko tak szczerze prosze przeciez sie nie znamy..pomyslec o spotkaniu z kims w sensie kolega przyjaciel jak mialy byscie taka propozycje??

Gość gość
ze znajomymi się spotykam ale tylko nie w sensie że zdrada czy coś w tym rodzaju. Dla mnie zdrada jest okropna i mam swoje z tym doświadczenia przykre

Gość zaadowolonaa
ja nie mysle o zdradzie jednak moj byly chlopak z ktorym bylam przed mezem przez dwa lata chcial by spotkac sie ze mna porozmawiac wypic kawe tak poprostu bardzo go lubie bo roztalismy sie w zgodzie i nie wiem czy pozwolic sobie na takie spotkanie

Gość gość
chcesz pogadać to ola684@onet.pl. może to ci pomoże:)

Gość gość
z byłym bym się nie spotkała bo po co mi to?

Gość zaadowolonaa
wiem i chyba tez sie nie spotkam chociaz bardzo go lubie i brakuje mi zobaczenia sie z nim