Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

apel do ludzi z mózgiem

Polecane posty

Gość gość

Ktoś kto korzysta z usług zbędnych specjalYstów architektów wnętrz jest skończoną sierotą i bezguściem. Ludzi ruszcie swoje mózgownice po co płacić jakiemuś frajerowi za to żeby w programie komputerowym "wymyślił" nam na jaki kolor ściany pomalować/ jaki stolik wybrać/ łóżko w sypialni/ kolorek zasłon czy jaki kolor paneli wybrać. W internecie/ w gazetach/ jest 100000000 gotowych aranżacji można wybrać coś dla siebie, wszystko jest gotowe w sklepie wystarczy pojechać i wybrać wg własnego stylu i uznania pozdrawiam ludzi myślących mających swój własny styl i gust

Gość gość
brawo miec wlasny styl, gust i kierowac sie obrazkami z gazet buhahahaha

Gość mmKafeMag
to nie takie proste, przede wszystkim kwestia czasu i kwestii, czy chcesz się tym zajmować, czy nie. Po za tym oczywiście pieniądze. Jeśli masz poleconego architekta wnętrz, widzisz jak u kogoś zaaranżował wszystko, a nie masz czasu się tym samemu bawić, to czemu nie? Są ludzie, co urządzają latami sami swoje mieszkania/domy i nie są wcale zadowoleni. Jeśli kogoś stać to jest to bardzo dobra opcja. Ja sama nie cierpię tego typu zakupów, pracuję często do późna, mam kasę. Jak już skończymy budowę domu, to najpewniej kogoś zatrudnimy, to nie jest tak, że samemu nie ma się nic do gadania i projektant decyduje. On proponuje, Ty dajesz swoje sugestie, podrzucasz swoje pomysły, razem łatwiej i profesjonalniej zamknie się całość, żeby była spójna, no i on będzie latać i wszystko kupować, ustawiać. Dla mnie super rozwiązanie, nie będę się sama ze wszystkim szarpać, marnować czas, byleby oszczędzić kilka złotych.

Gość gość
Dobrze prawisz. Wstyd by mi było gdyby się ktoś dowiedział że nawet rzeczy do mieszkania sobie wybrać nie umiem, jeszcze dałnem nie jestem do tego powyżej- po co płacić za coś co w gazetach jest za 4zł.

Gość gość
brawo miec wlasny styl, gust i kierowac sie obrazkami z gazet buhahahaha ****************************** warto zaczerpnac inspiracje z gazet, internetu, wiesz jakie meble sa w sklepach, jak bedzie wygladalo cale wnetrze, jak sie razem zgrywalo jak powybiera kolory zeby idealnie pasowaly, jaki bedzie efekt koncowy jesli powybierasz byle co? zapewnie nie

Gość gość
Staszek spod monopolowego - na szczęście większość ludzi nie są debilami tak jak ty, bo mieć swój własny gust styl to akurat jest powód do dumy

Gość gość
ale weź pod uwagę,że niektórych ludzi stać na to by architekt zaprojektował im wnętrze tak jak sobie wymarzyli,nie każdy ma wyobraźnię przestrzenną i dobry gust byłam ostatnio u mojej ciotki,dom po remoncie normalnie na każdym kroku dostawałam strzał w oczy-już wiem kto kupuje taki kich w sklepach,takie badziewie ze szok ale jej się to podoba i jest szczęśliwa w takim wnętrzu,a ja miałam ochotę podrzygnąć

Gość gość
*kto kupuje taki kicz i badziew