Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kuchenka dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
??? Nikt mi nic nie doradzi

Gość gość
Moje dziecko miało tej firmy, ale prostszą, bez tego rozbudowanego boku. Bawił się, ale dość szybko poszła w odstawkę na rzecz klocków lego. Dodam, że to chłopiec, więc może dlatego bawił się okazjonalnie. A kupiliśmy mu ją, bo bardzo chciał. :-)

Gość gość
Nie mamy tej kuchni ( jeszcze) moja 3.5 latka od roku suszy glowe, ze chce kuchnie wiec chyba trzeba w koncu kupic.od ponad roku okupuje przedszkolna kuchnie I nadal jej sie nie znudzilo ;)

Gość gość
My chcemy małej kupić na gwiazdkę, dośc droga jest ale wygląda ciekawie i na porządną. Oj to moje dziecko trudno czymś zająć na dłużej .

Gość gość
Nie kupuję córce zabawek które maja kojarzyć się z obowiązkami domowymi. Synkowi tez byś takie g***o kupiła?

Gość cztery z plusem
moi maja z tej firmy ale taka malusia z hello kitty. taka jest w salce zabaw gdzie czasem bywamy fajna. ale jakbym miala wydac tyle kasy za kuchenke wybralabym ta z ikea. tylko czy warto? moi jeczeli ze chca a bawili sie chwile i jakos szalu nie bylo mimo swiecacych palnikow piekarnika i odglosow gotowania- to cieszylo zoske jak miala 1.5 roku. no i wez pod uwage ze to wielkie jest wiek klamot kurzozbierajacy

Gość gość
my mamy wersje mniej wypasiona i troche mniejsza - zapłacilismy cos koło 150 zł. Córka miała dwa lata. Bawiła sie i bawi do dziś. Kupowanie dziecku zabawek związanych z czynnosciami codziennymi jest bardzo dobre - dziecko cwiczy pewne czynnosci, wchodzi w relacje. Np gotuje mi obiady - uczy sie przy tym ze warzywa przed jedzeniem trzeba umyc, ze jedzenie nakładamy na odpowiedni talerz i dobiermy odpowiednie sztućce a nawet ze piekarnik jest gorący (chociaz ten jej nie jest oczywiscie). Kuchani małej dosc długo stała w naszej kuchni, zeby mogła sie bawic przy mnie, kiedy gotuje. Gotowanie to jest super zabawa a nie żadna ciezka praca i nie traktujemy tego jak przykry obowiązek. Oczywiscie nie staramy sie utrwalac stereotypów - z tatą też mała gotuje :) poza tym ma również zabawki typu narzędzia stolarskie czy wóz strażacki, wywrotkę, taczkę itp. Ale śliczny zestawik do sprzątnaia tez ma i z mamą sprząta... bardzo sie ciesze ze uczy sie takich obowiazków w wformie zabawy i nie nabiera przekonania ze wszystkie czynnosci domowe są nudne i nieprzyjemne.

Gość gość
Fajna ale strasznie droga.

Gość gość
Kup byle jaka, najważniejsze, aby od małego wiedziała gdzie jej miejsce.

Gość gość
ma na dzień dzisiejszy taką małą kuchenkę i właśnie udaje że gotuje, daje mi do spróbowania kurczaka który jest w piekarniku, wkłada rączki do zlewu i udaje że myje, myślę że by się jej spodobała. Wiem że jest droga ale szukam porządnej kuchenki. Lalki ma klocki samochody, wózek dla lalek i inne zabawki ale szału nie ma chodzi za mną ze ściereczką i mi "pomaga".

Gość cztery z plusem
i dalej bedzie vhodzic i pomagac bo najfajniejsza zabawa to taka z mama. lepiej kup jej taki maly drewniany walek i fajne foremki i zrobcie raxem ciadteczka. wieksza frajda niz plastik ;)

Moja siostra miała podobną tej firmy i wcale nie interesowala ja taka zabawa :) za to teraz mój synek bawi sie w Makłowicza...doslownie :p taki sam bajzel ma wokół siebie :p

Gość gość
moja miala snoby mniejsza i tansza, dlugo i fajnie sie bawila, jak byla troche starsza to kupilismy jej taka z ikeii, solidniejsza i ta tez corka sie juz dlugo bawi, dobrze miec do kochni sporo teakich 'jedzeniowych' zabawek, mozna kuipic cale paczki np warzyw czy owocow-z plastiku lub pluszowe z ikeii

Gość gość
mój synek ma podobną, na co dzień się nie bawi, ale jak mamy gości to wszyscy musza siedzieć u niego w pokoju i gotuje dla nas :) sam sobie wybrał taki prezent żeby nie było:)