Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO MA WIECEJ NIZ 5 TYS NA RODZINĘ

Polecane posty

Gość gość

??? i stac go na kozaki na zimę???

Gość gość
Ja mam duzo mniej i stac mnie nawet na 2pary

Gość gość
Ja, ale nie rozumiem po co pytasz? Nawet uboższe osoby stać na kozaki. Moja siostra kupuje co roku nowe takie do 200 zł, a zarabia sporo mniej niż ja.

Gość gość
Ja mam w tej chwili 1140 na 2 osoby i nie stać mnie na kozaki.

Gość gość
a moj przepil kase wiec nawet na buty nie mam.

Gość gość
rok temu gdzies tak oscylowałam koło tej kwoty...niestety się skończyło

Gość gość
heh, temat zaczerpnęlam z innego tematu, dlatego takie zestawienie 5 tys i buty, bo ludzie uwazają,ze jak ktos ma 5 tys na rodzine to nie starcza na dobre buty:D

Gość gość
Ja mam więcej ale nie stać mnie.

Gość gość
W zeszlym miesiacu Kupilam sobie skorzane za 130zl, corce bartka za 200zl i botki w ccc za60zl, maz trapery za 150. Po oplaceniu rachunkow zostaje nam 2tys wiec spikojnie na buty nas stac. W tym miesiacu kupujemy kurtki;)

Gość gość
" Moja siostra kupuje co roku nowe takie do 200 zł, a zarabia sporo mniej niż ja." hehehe Nawet w CCC za tyle się nie kupi po przecenie, no chyba,, że 'eko' badziew.

Gość gość
W zeszlym miesiacu Kupilam sobie skorzane za 130zl, ... Czy to kozaczki? Nigdzie nie widziałam takich tanich najmniej około 200 za skórzane kozaki trzeba dać. Gdzie kupiłaś?

Gość gość
Gold boot czy jakos tak sie ten sklep nzywal. Tez sie zdziwilam ze tak tanio, ale i tak dluzej niz jeden sezon mi nie posluza bo szybka niszcze buty.

Gość gość
My mamy ok 7 tys. ale żyjemy tylko 2,5 tyś bo reszta idzie na budowę domu i stać mnie na to żeby kupić porządne buty. Syn dostał kozaczki Ecco za 300zł ja kupiłam sobie skórzane za 300.

Gość cisowianka perlage
My mamy więcej niż 5000 i stac nas na kozaki

Gość gość
No jak Wy to robicie? My mamy ok 6500 na 3 os. i na nic nas nie stac. Glodem nie przymieramy i mloda ma fajne buty i ciuchy, ale dla nas nie starcza :-( Ech czasem mam dosc.

Gość gość
Mamy trochę więcej niż 5tys. Ja na ten sezon kupiłam dla siebie dwie pary kozaków Lasocki (za kostkę i oficerki) razem 600zł. Syn też musiał mieć bo wyrósł z zeszłorocznych 150zł. A mąż ma z zeszłego sezonu. Tak, stać nas na kozaki ale nie kupuję nowych co sezon.

Gość gość
ja nkupila corce z lutym i niestety sa za male. a myslalam ze choc chwile w nich pochodzi. a dalam za nie prawie200zł. a kupila wieksze.

Gość LemonD
Ja niestety na zimę też będę musiała kupić a niestety dlatego, że nie lubię wybierać zimowych butów, żadne mi nie pasują. Mąż w zeszłym roku kupił sobie porządne, dość drogie więc chociaż on ma spokój. Za to na jesień kupiłam dwie pary, jedne reeboki i drugie skórzane botki za kostkę i jestem bardzo zadowolona. Dla syna co roku na zimę buty kupuję za ok 300 zł i uważam, że warto, ciepłe, wygodne, nieprzemakalne i ładne. Ogólnie nie lubię tanich butów i uważam, że nie ma co na nich oszczędzać a zwłaszcza na zimę.

Gość gość
ale gadacie bzdety. porządne kozaki wcale nie muszą kosztować 800 zł. w lecie kupiłam sobie oficerki Hegos za 199 przecenione z jakiejś kosmicznej kwoty, kilka lat temu kupiłam w daichmannie 3 pary skórzanych kozaków precenionych o 50 i więcej %, a cena wyjściowa była ponad 300. wszystkie są ciągle w dobrym stanie. i kupiłam je bo mi się bardzo podobały, a nie tylko dlatego, że była wyprzedaż. a wracając do sedna, to przy takich dochodach, to i tak trudno kupić całej rodzinie co sezon po kozakach z Venezii w cenie nowej kolekcji, więc tak trzeba się ograniczać także przy takich dochodach

Gość gość
my mamy duzo wiecej...te 5tys to sa grosze przy naszych wydatkach(bo sa duzo wieksze), ale dla niektoych taka kwota to marzenie:) kozaki kupuje co sezon, nie dlatego,ze mam zniszczone, bo jak mozna zniszczyć kozaki jak ma sie ich 7 par:), ale co roku jakis model mi sie spodoba czarne plaskie i na obsasie' braozwe plaskie i na obcasie śniegowce 2 pary bezowe plaskie teraz przymierzam sie kupic rude:)

Gość gość
ja mam mniej i stac mnie na kozaki za 300zł:) bez odmawiania sobie czegolokwiek, wogole na duzo nas stac przy takiej kwocie, ale nie mamy zadnych kredytow (wlasne m), 1 dziecko

Gość gość
my mamy troche wiecej, stac nas by kazdy z nasze 3 kupil sobie porządne buty

Gość gość
tu takich nie ma:D, oprocz mnie oczywiście;)

Gość gość
My mamy 3,5-4 tys. na mies. na 3 os. Ja kupuje buty zwykle za ok. 150-200zł. Kupuję właśnie w CCC, Deichmanie itp. W tej cenie można znaleźć coś fajnego. Wiem, że to nie jest super jakość, ale ja wolę kupować sobie co sezon nowe buty, niż kupić droższe i później chodzić 2-3 sezony, bo szkoda wyrzucić. Synkowi kupuję za 100 max 150 zł, on i tak na następny sezon wyrośnie, ma 6 lat, więc nie ma sensu droższych. Mąż kupuje droższe buty, np. sportowe z adidasa, nike, a półbuty ze skóry za 300-400zł, ale on chodzi dłużej w butach, nie musi mieć nowych co sezon, kupuje, jak już są zniszczone.

Gość gość
Poza tym mnie byłoby zwyczajnie szkoda wyda np. 600 zł na 1 buty, musiałabym zarabiać chyba z 10 tys. (ja sama) żebym się na coś takiego szarpnęła.

Gość gość
bez przesady, ja zarabiam 2500 i mam buty po 580zł, z******te skorzane, juz 3 rok bede z nich śmigac, a tanioche za 120zł mialam tylko na jeden sezon, przed koncem zimy podeszwa pekla na pol:D

Gość gość
Ja :D Mój facet 2800, ja 1800, mama 800. Kozaki mam za 80zł, ze skóry, nowe.

Gość gość
haha, chyba ze świńskiej skóry:D