Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO MA WIECEJ NIZ 5 TYS NA RODZINĘ

Polecane posty

Gość gość
A niby z jakiej jest większość płaszczy czy butów? Nie wiem z jakiej, są delikatne. Można upolować takie buty. Ja kupiłam 2 pary z końcówek serii. Zawsze tak robię. Są trwałe, na lata. A koleżanka która zarabia 1200, musi mieć markowe nieskórzane buty za 400zł bo jest przygłupem jak większość i myśli, że są dobre. Dlatego zmienia co sezon, bo są do wyrzucenia. Ty też jesteś przygłupem, który myśli, że markowe = dobre...?

Gość gość
ja nie kupilam ich bo markowe:D, kto wogole zna sie na butach:D ja napewno nie:D ale podobaly mi sie i sa super wygodne pomimo dosc duzego obcasa, dla mnie to sie liczy i jak widac solidnie wykonane:)

Gość gość
my mamy prawie 5tys, stac nas na buty, kurtki, rękawiczki i inne:D

Gość gość
my mamy ,ale oboje pracujemy mąż za granicą ja tutaj ,kozaki mam z zeszłego roku za ok 500zł Geox ale obrzydły mi ohydne się zrobiły z mojej winy bo nie czyściłam ich od soli ,zostały zacieki ,nie wiem może się ich jakoś pozbędę ,ale wczoraj kupiłam sobie botki i znając życie kozaków w zimę nie ubiorę tylko w tych przelatam na zmianę z sportowymi .

Gość gość
jejku, co za pytanie, duzo osob ma wiecej niz 5tys, to jest naprawdę malo dla rodziny 4 osobowej, nawet bez kredytow

Gość gość
my mamy razem 12 tyś....a chodze jak dziad .....wszystko w dom idzie

Gość gość
my mamy 15tys razem, czasmi wiecej, ale narazie nic nie odkladamy bo idzie w rozwoj firmy

Gość gość
fajnie macie, a my 22oo na 4 osoby, jest tragedia, 8tys wisimy ludziom

Gość gość
Mialam okres w zyciu, ze akceptowalam uzywane ciuchy kolezanek. teraz maz zarabia za granica 10.000 dollarow na miesiac , ja 3500 i jak bym chciala moglabym sobie pozwolic na kozaczki za skory weza. Jednak uzywam tylko tych skoropodobnych ...W polsce wiekszosc moich pseudo bogatych kolezanek zarabia z mezem okolo 4000 zlotych we dwojka ale zyja jakby zarabiali 3 razy tyle. Uwazam to za wiesniarstwo.!!!

Gość gość
W Polsce (z duzej litery)...to dla tych szmat co w wypowiedzi uwielbiaj wylapywac bledy ortograficzne bo nie maja innych argumentow.

Gość gość
kazdy zyje jak chce,jeden jest bogaty inny bogatego udaje:) nie nasza sprawa:)

Gość gość
W polsce wiekszosc moich pseudo bogatych kolezanek zarabia z mezem okolo 4000 zlotych X X mam takich znajomych, kotrzy maja razem wlasnie 4tys, sa tylko we 2, zadnych kredytow, oplaty male na jedzenie i oplaty wydaja razem 1800zl a 2200 zostaje, wiec nie uwazam ze tacy ludzie sa biedni, co roku jada na fajne wakacje zagraniczne, maja fajne ubrania wiec to zadna pokazówka tylko ich na to stac