Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka karolka

Facet uderzył moje dziecko

Polecane posty

Gość matka karolka

Mój 9letni syn został uderzony przez mojego faceta. Sytuacja jest bardzo skomplikowana bo myślałam że w końcu ułożyłam sobie spokojnie życie po tych wszystkich przeżyciach. Pierwszy facet jakiego miałam zg****ił mnie Drugi facet jakiego miałam mnie bił Trzeci zdradzał A czwarty zostawił mnie jak byłam w ciąży. Teraz myślałam że ten piąty to już ostatni, ale niestety kilkakrotnie podniósł rękę na moje dziecko. Uderzył je nie raz. Nawet zamieszkał on u mnie w domu, ze mną, z moim dzieckiem i z moimi rodzicami. Wczoraj sytuacja zaostrzyła się tak że on uderzył mojego syna przy moim ojcu. Niestety między moim facetem a moim ojcem również doszła do rękoczynów, dla mojego ojca do tej pory jest nie do uwierzenia że ktoś podniósł rękę na dziecko. Robił mi awantury że ja ciągle sprowadzam śmieci, że jestem nieodpowiedzialna itp. To nie było jakieś wielkie uderzenie, trochę przesadził bo odbił mu dłoń na plecach. A dziecko jak to dziecko, zobaczył że ma sojusznika w dziadku i to wykorzystuje. Bo dziadek już dzisiaj zabrał go do MCDONALDA, później kupił mu pościel z samochodzikami, itd. Co teraz robić? facet obiecał mi że to się nigdy nie powtórzy a ojciec że jeśli znowu wystawie jakiś numer odda mnie do szpitala psychiatrycznego.

Gość dziiiwnnnna
ale to pierwszy raz ? i ile z nim jestes

Gość gość
ile razy jeszcze będziesz ten temat zakładać?

Gość matka karolka
tak, pierwszy raz, jestesmy 2 lata razem

Gość matka karolka
jednego dnia go kilkakrotnie uderzył, tzn podczas jednej i tej samej sprawy bym go rzucila, ale dobrze zarbabia i zapewnia mam super zycie, a ja nie mam wykształcenia wiec bym byle jaka i maloplatna prace miala

Gość gość
przestań, to prowo już było kilka razy :O