Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jem codziennie okolo pieciu siedmiu tys kcal

Polecane posty

Gość gość

Policzyłam ile jem dziennie kcal, mam zamiar zrzucić około 7 kg. Czy jak będę na diecie 1500 kcal to dam rade to zrzucić w miesiąc? Od wczoraj już to stosuję. Drugie pytanie dotyczy metabolizmu, czy kombinując w ten sposób go nie zwolnie? Boje się ze po diecie nie będę mogła już dużo jeść. Mam zamiar spożywać 5 posiłków dziennie po 300 kcal. Wczorajszy dzień jakoś przetrwałam ale było ciężko.

Gość gość
skoro po diecie chcesz nadal dużo jeść to nie ma ona w ogóle żadnego sensu. Po co się odchudzać, skoro później znowu masz zamiar przytyć? 1500 kcal to optymalna ilość kcal dla każdej kobiety i to nie bedącej na diecie tylko po prostu zdrowo sie odzywiającej

Gość gość
Tylko ze teraz jem dużą ilość kcal i nie tyję. Wcześniej przed ciążą też tyle jadłam i nie tyłam a ważyłam 55 kg.

Gość gość
Nie wiem jak można tyle jeść, przecież przy takim odżywianiu się nie można się dobrze czuć. Odpowiadając na Twoje pytanie, jeśli będziesz jeść o regularnych porach, to metabolizm nie zwolni.

Gość gość
optymalna ilość dla każdej kobiety zależy od jej organizmu i rodzaju wykonywanej pracy i ilości ruchu. Jeśli zaczniesz od tak małej ilości kcal to potem juz nie bedziesz mialam do czego zmniejszyc, Musisz stopniowo zmniejszac ilosc sporzywanych kcal bo ci sie organizm przyzwyczai i potem nie bedzie chciał zrzucać, pamietaj, że musisz sie tez ruszac bo sama dieta zrobi z ciebie flaka

Gość Patrycja98
Pewnie, że przy takim sposobie żywienia można źle się czuć. ja też jak byłam na diecie, to też było mi niedobrze. Potem poszłam do dietetyka, który określił mi plan odchudzania, i wtedy już było zdecydowanie lepiej. Do tego poszły ćwiczonka - w domu i w klubie fitness i teraz jest ok. Ale mam spoooro do zrzucenia i dlatego zdecydowałam się na łykanie takich kapsułek wspomagających odchudzanie http://nutrina.pl/26,acai-berry-select.html . Może tak szybciej zrzucę te 19 kilogramów nadwagi.

Gość gość
pewnie ze schudniesz na 1500 jedzac tearz 7 tys kcal, musisz schudnac

Gość Olcia Dubicka
Z tak dużej ilości kalorii do takiej głodówki to bez sensu. Zamiast spalać tłuszcz będziesz spalać mięśnie, metabolizm zwolni i zaczniesz jeszcze więcej tłuszczu gromadzić ;/ Mnie panienka u której opiekuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z maluchami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty są przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co potwierdza ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
widzę już tą reklamę w którymś z kolei poście. Olcia Dubicka że tobie się chce to wklejać co drugi post.