Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajjks

chcecie szybko zajsc w ciaze dla krotko starajacych

Polecane posty

Gość jajajjks

witam , wiecie co staralam sie od stycznia , pomimo lekarz mowil ze wszystko oki , monitorowane cykle i nic i nic :/ na wlasna reke wzielam Castagnus , pomimo z) lekarz powiedzial ze to jeszcze za krotko , za krotki okres staran i bez monitorowania owulacja piekna w pierwszym m-ce brania tego , duuuzo sluzu , tempka podwyzszona w srodku cyklu co u mnie roznie bylo iiii jestem szczesliwie w ciazy:) teraz tylko lekarz mi kwas foliowy kazal brac :)

Ja zalogowałam się na ovufriend, obserwowałam kiedy mam płodne na podstawie śluzu i detektora z ovufriend i działałam kilka dni przed i aż do końca cyklu. Zaszłam w pierwszym cyklu, obecnie jestem w 28 tygodniu:)

Gość jajajjks
i mozna:) tylko ze nie tracic czasu na kafe co miesiac pytajac sie czy to owu czy to ciaza:)

Gość gość
castagnus dziala tez dobrze psychicznie:P , a tak w ogole jezeli kobieta jest zdrowa, partner tez to dlaczego mialoby nie zaskoczyc i w pierwszym cyklu??;) ja o swoja pierworodna, staralam sie prawie 2,5 roku, i byl castagnus i wiesiolek, i clo i co chcesz, i nic, odpuscilam, zaszlam, druga ciaza z zaskoczenia w pierwszym cyklu, bez zadnych medykamentow, nie spodziwalam sie po problemach z corka;] pwodzenia:)

Gość jajajjks
ja dzieki temu jestem baardzo szczesliwa