Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Kołodziejczyk

Jestem zażenowana i przerażona poziomem wypowiedzi na tym forum

Polecane posty

Gość Ania Kołodziejczyk

Jestem tu pierwszy raz i jestem bardzo zażenowana poziomem niektórych wypowiedzi. Co prawda można znaleźć tu także wysepki kultury i inteligencji, ale jednak tsunami chamstwa, prostactwa, wulgarności skutecznie je przykrywa. Te rozbudowane, homeryckie, pełne patosu inwektywy wymagają zapewne wysiłku, więc radzę niektórym spożytkować energię na coś innego. Życie nie jest usłane różami i budzi liczne frustracje, ale naprawdę są na nie inne sposoby niż nałogowe obrażanie innych. Ja przykładowo wskakuje 30 minut na rowerek stacjonarny przy maksymalnym obciążeniu. Nie macie rowerka? Porąbcie drewno sąsiadce. Nie macie sąsiadki? Posprzątajcie sobie biurko. Nie macie biurka? To wyszorujcie dokładnie klawiaturę, bo pobrudziła się od tej nienawiści:) Jak mawiała moja babcia "weź się za jaką robotę, bo z lenistwa głupoty do łba przychodzą". Po lekturze forum jestem za tym aby nickiem było zweryfikowane imię i nazwisko. Natomiast jeżeli forum zawiera działy o tematyce intymnej, to weryfikacja konta powinna być dokładna i wieloetapowa (zdjęcie z hasłem, kod w smsie, kod w liście, stopniowe udostępnianie narzędzi forum itd) Pozdrawiam.

Wołanie na puszczy. Zawsze tak tu było, jeśli tego nie akceptujesz, to tu nie wchodź - dobrze na tym wyjdziesz, naprawdę.

Gość gość
Ta a dalej bedzie czip w doopie? Wynocha lewacka faszystko

Inna sprawa, że jak czytam Twoje propozycje dotyczące systemów rejestracji, to aż się boję że ludzie z takim podejściem mogą dojść do władzy... gdziekolwiek

Gość gość
Tez sie boje, chamstwo jak chamstwo, kulturalny czlowiek sie go nie boi. Na kazdym kroku chca nam kneblowac usta. Niech holota pisze co chce, ma prawo do tego, zeby porozumiewac sie na swoim poziomie.

Gość gość
a kto będzie kontrolował kontrolujących?

Kolejna jednostka kontrolująca - czyli bezpieka. Wszelkie zapędy dyktatorskie są niebezpieczne - Pol Pot też uważał, że działa dla dobra społecznego.

Cytując z pamięci inną osobę Jeffersona - kto w imię bezpieczeństwa, wyrzeka się wolności, nie zasługuje ani na jedno, ani na drugie

Gość gość
Ojej ojej gdzie są lusia i ike, szybko wołać je!

Gość gość
jedna suczka na innym watku predko sie zjawila :D

Gość gość
Zajrzałem na to forum pierwszy raz od 3 miesiecy tak z ciekawosci i powiem Ci szczerze, ze nie mam wiekszej ochoty tutaj przebywac. Po co mam sie oglupiac. Przebywanei tutaj niczemu nei sluzy, a moze tylko zaszkodzic. Znajdz sobie dziewczyno jakies forum, gdzie sa madrzy, rozwinieci emocjonalnie ludzie i daj sobie tutaj spokoj, bo az dziw, ze to szambo jeszcze nie upadlo. Liczy sie zeby komus dokopac, ponizyc kogos. Pokazac swoja wyzszosc, ale bardzo prymitywny sposob. Wypowiedzi osob tutaj tez nei warto sobie brac do serca, bo to w wiekszosci glupoty wyssane z palca, pisane przez zakompleksionych i watpliwych moralnie ludzi Pozdrawiam i szukaj innych forow. Sa takie.

Pozdrawiam i szukaj innych forow. Sa takie ooo to daj namiar na kilka takich, prosim!

Gość Hejterę
To forum jest najlepsze. Jak się nie podoba to na wizaż.

Gość gość
Umiesz obsługiwać Google??? To sobie znajdziesz,.

Gość gość
Wizaz? Daj spokoj,. Ale dziewczyne idoradziles. Ten sam plankton intelektualny. Poszukajcie sobei forow bardziej tematycznych. Tam gdzie naprawde sie rozwiazuje problemy, gdzie ludzie sobie nei docinaja i tam gdzie konieczna jest rejestracja.

Gość gość
Jest takie powiedzenie, "kto z kim przystaje, taki się staje" i tak jest tez z Kafeteria. Popiszesz sobie z inteligentnymi, wartościowymi ludźmi to odczujesz tez zmianę w swoim wnętrzu.

Gość gość
Aniu, potrafisz się wypowiadać w tonie wysoce kulturalnym, nie tak jak my - j****i wieśniacy...Wiemy to. Lecz naprawdę nie musisz tu wchodzić...jeśli coś Ci nie odpowiada to znajdź coś lepszego, jakąś wysepkę kultury...lub bezludną

Gość gość
najgorsze to jest to, ze zakładaja tematy, tylko po to zeby wkręcać towarzystwo, a potem beszczelnie sie smieja z ich porad.

Gość gość
własnie, to jest takie forum

Gość gość
A i jeszcze smiem twierdzic, ze w ogole poziom spoleczenstwa bardzo spadl. Zwlaszcza wsrod mlodych ludzi. Nad tym ubolewam, poniewaz sam jestem mlodym. Teraz to trzeba wlasnei sobie szukac takich oaz normalnosci w morzu nienormalnosci. Takie nadeszly czasy. Natomiast smiem twierdzic, ze ta wszechobecna glupota ludzi zemsci sie na nich. Ogolnei bardzo lubie poagac ludziom, ale w stosunku do takich nie mam ochoty ruszyc palca. Sanmi sa sobie winni.

Gość gość
To jest najlepsze forum. Jak ci nie pasuje to zmiataj na takie, gdzie będziesz mogła wyć w niebo głosy i tylko echo ci odpowie. :D

Gość gość
Tym, którzy tu się wyszczekują mówię : s********ć! Jest wiele miejsc w necie, jak Wam nie pasuje to nie musicie tu siedzieć

Gość gość
Wracam na strony gdzie sza normalni,inteligentni ludzie prezentujacy jakies wartosci. Ciao!!! :)

Gość gość
A co niektorym to zycze dalej kapania sie w tym szambie, bo przeciez sami sa jak szambo, nic nei prezentujacy soba. Kompletnie nic :) Szkdoa nerwow na to forum Autorko. Dbaj o swoje zdrowie psychiczne :)

Gość gość
Coś mi się wydaje, że autorka założyła ten temat odreagowując swoje niezadowolenie z wypowiedzi userów w innym temacie. To forum nie jest od klepania po plecach. Nie jesteś gotowa na krytykę? Nie pytaj. Bo zachowujesz się jak rozpieszczone dziecko, które tupie, kiedy nie dostaje czego chce.

Gość Ania Kołodziejczyk
Sr am ryjem czy to higieniczne ?