Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verissa

dźwięki z pochwy podczas seksu

Polecane posty

Gość verissa

Co mężczyźni o tym myslą, sądzą ..Panowie czy waszym zdaniem to krepujace dla was czy waszych kobiet?????

Gość verissa
proszę powiedzcie bo ja się tego wstydzę przed partnerem, kiedy tak powietrze się napompuje do środka a potem uchodzi pierdząc

Gość verissa
dla mnie to jest problem

Gość gość
nie przejmuj się tym, jeśli seks jest dobry dla faceta a kobieta ma temperament w łóżku to nie zwracamy na to uwagi :)

Gość verissa
może jestem za luźna po porodzie lub musze ćwiczyć mięśnie. jak tego uniknąć?

Gość gość
kup facetowi stopery, to nie usłyszy :P

Gość gość
dzieciaki !!!!!!!!!!!!!!!!! oddawanie takich odglosow po stosunku swiadczy o tym , ze do twojej pochwy dostalo sie powietrze , a to jest smiertelne zagrozenie dla twojego zdrowia !!!!!!!!!! jesli partner ci je wdmuchal ustami

Gość gość
Jest to całkiem częste zdarzenie występujące u kobiet i to nie po żadnym stosunku. Normalnie może dojść do zassania powietrza do pochwy, a potem do niekontrolowanego przez kobietę jego wydalenia. Mogą towarzyszyć temu również dosyć krępujące odgłosy.

Gość marw
A mnie to bardzo podnieca lubię te odgłosy UUUUU

Gość gość
zagłusz ten dżwiek swoim krzykiem rozkoszy bo to żadna przyjemność słyszeć jak słychać bulgotanie i chlupanie albo popierdzanie

Gość Paninka
Dla mnie to spory problem. Jak to się dzieję to zaczynam rechotać i trudno potem kontynuować :D

Gość gość
smieszne to w sumie jest , miesnie sie rozluzniaja. Jak sypiasz z partnerem to chyba sobie ufacie i znacie swoje ciala, jak sie wstydzisz przed partnerem to to wiekszy problem niz odglosy

Gość Taka_Dzidka
A moja c**ka wydaje dżwięki przypominające Marsz Rakoczego, jak mój luby mnie rytmicznie posuwa. Daję słowo! Mam to nawet nagrane na mp3.

Gość gość
To mówisz że twoja dorotka pruka w czasie serduszkowania? :D

Gość gość
U mnie słychać tak jak by coś tam chlupało ;/ woda czy coś :/ czy to zagraża zdrowiu ? jak sie tego pozbyć ? od czego to jest ?

Gość gość
chlupot świadczy chyba o tym że jest dobrze a nawet bardzo dobrze 😘

Gość gość
Dlaczego boli mnie brzuch po stosunku ? :/ albo czy można zajść w ciąże i mieć okres za pierwszym razem ? bo ja słyszałam ze tak i czytałam i oglądałam o tym

Gość gość
Jestem bardzo wąska przy wejściu i jak dłużej si kocham intensywnie to się... zapowietrzam. Wtedy owszem moja mała potrafi wydać śmieszne dźwięki. Kiedys byłam bardzo tym skrępowana do czasu gdy moj chlopak pozwolil mi sie otrzasnac w szczerej - to chyba naturalne ze "pompuje" we mnie powietrze, dzieki bogu nie jestem tam jak hala sportowa i gdzies to musi znalezc ujscie. A jezeli facetowi to przeszkadza to niech sie zastanowi nad mechanizmem samego procesu i zastanowi czy nadal chce z niego korzystac i co za tym idzie, zakceptuje, że jestes zbudowana z krwi i kosci i to normalny aspekt fizyczny albo niech niech nie korzysta. Czasem na tym forum wk*** mnie, że mezczyzni kochali by się w jedną dziurkę i drugą, oralnie - naturalnie z dojściem w ustach, bo co to za fanaberie, że nie smakuje? A sami za bardzo wolą się nie zbliżać się świadomie,do tego co ma kobieta między nogami, właściwie udawać że kobieta specjalnie nic tam nie ma i jest to taka wydepliowana, trochę nieludzka istota, której nogi magicznie rozstępują się miedzy udami gdy oni mają taką potrzebę. Bo żeby całować tam, tak zaraz przy pupie? Fe, nieładnie pachnie, i to tam takie wszystko skomplikowane, ze znajomosc najlepiej ograniczyc do minimum. A w tym przypadku - jeszcze jak spokój zburzy jakiś dźwięk?! Strach się bać Dlaczego z jednej i drugiej strony tak trudno zaakceptować i poznać nam nasze i ciała partnerów?

Gość mikam5
Kiedyś takie popierdywanie mnie krępowało. Obecnie mnie podnieca, mój partner odlatuje kompletnie i bzyka mnie jeszcze mocniej i szybciej :)

Gość gość
Bo panowie zazwyczaj sa zakompleksionymi szczylami i się brzydzą bo jest FE. Wiele rzeczy się im wydaje i posiłkują się doświadczeniami kogoś a nie swoimi. A poza tym, są po prostu kiepscy w łożku i nie kochają swoich partnerek, nie chcą ich posłuchać, sprawić im przyjemności. Po prostu. Nie każdy jest Casanovą i nie każdy jest maratończykiem. Tylko niech przestaną na takich się stroić.

Gość gość
heh "popierdywanie" to strasznie niesczęśliwe określenie, nie do końca adekwatne. Ale moja droga - twój partner jak i cała rzesza tu zgromadzonym dzielnie walczy (lub będzie walczył) o swoje prawo do codziennego seksu analnego... wtedy się okazuje, że żadna sfera ciała nie stanowi tabu i nie jest im obce ;-) Oczywiście to w fazie przekonywania, bo w razie gdyby cokolwiek poszlo mniej malinowo, to będzie twoja wina i sprawiasz mu tylko dyskomfort. Kurcze, chyba jestem zgryżliwa, ale mam na swoim końcie związki z jakimiś totalnie egoistycznymi dupkami, i dopiero jak znalazłam kogoś normalnego i patrze wstecz, zastanawiam się jak ja dałam sobie to tak na chama regularnie wmawiać. Za młodu ich prostuj, za młodu, bez kompleksów! ;-) Ale z twojego postu winika, że chłopak daje rade.

Gość Faceett
Nie ma żadnego znaczenia!!!!!!!!!!

Gość gość
Jestem za. Prostować szczyli dla ich i naszego dobra.

Gość gość
Naturalnie, żeby nie oburzyć tłumów - wypowiadając się o poziomie umiejętności przeciętnego faceta nie wykluczam, że są wyjątki potwierdzające regułę. Ale musi być ich cholernie mało, szczególnie, że jednego z puli zabrałam. Powodzenia życzę :-)

Gość gość
Poziom umiejętności przeciętnego faceta można poznać przeglądając kafeterię: zakompleksiony, niepewny męskości chłoptaś, który nie ma zielonego pojęcia jak się zachowywać w kontaktach z kobietą bo ostatni raz miał z nią bliższy kontakt w liceum. A ona nie jest lepsza. Jest równie zakłamana i zakompleksiona jak on.

Gość gość
Dlaczego boli mnie brzuch po stosunku ? :/ albo czy można zajść w ciąże i mieć okres za pierwszym razem ? bo ja słyszałam ze tak i czytałam i oglądałam o tym