Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaaaK82

Potrzebuję pomocy Lekarz wawa

Polecane posty

Gość AsiaaaK82

Hej, Jak w temacie potrzebuje namiaru na sprawdzonego lekarza, który może mi pomóc...staramy się z mężem o dzidziusia, ale mam macicę dwurożną z lewy rogiem szczątkowym :( Byłam u Państwowego lekarza to powiedział cyt" Parę razy przepchać, kilka razy poronisz i może się uda" inny z Medicoveru powiedział, że cudem będzie moje zajście w ciąże a jeszcze większym jej donoszenie. Jestem w rozsypce, cały czas płaczę...zapisałam się na wizytę do prof. Dębskiego, ale jak poczytałam opinie, że buc, że chamski, że olewa, to mam mieszane uczucia.. Czy ktoś z was ma może podobną wadę i ma dzidzię? Lub zna lekarza z warszawy, który naprawdę może mi pomóc?? Będę zobowiązana!

Gość gość
ja bylam u Debskiego kilka ladnych lat temu i byl bardzo chamski i olewczy, nigdy juz do niego nie wrocilam, a probowalas w novum? moja bratowa sie leczu u lekarza, ktoru sie wczesniej sprawdzil u kuzynki,moge zapytac o namiary ale dopiero wieczorem, pamietaj, ze trzeba uwazac, wsrod lekarzy jest sporo naciagaczy lub niekompetentnych konowalow,powodzenia

Gość AsiaaaK82
Tak wiem, niestety ludzie żerują na innych nieszczęściach. Czuję się bardzo skołowana. Im więcej czytam w internecie tym więcej zbieżnych opinii. Czy naprawdę nie ma już szansy dla mnie :(?

Gość gość z 1142
ja sama sie leczylam u dr Brynczaka ze szpitala na Czerniakowskiej, ale nie jest to lekarz zajmujacy sie stricte nieplodnoscia, dobrze by bylo gdybys sie umowila do kogos doswiadczonego, probuje sobie przypomniec nazwisko takiego bardzo znanego lekarza w wawie, ale z glowy mi wylecialo, jak sobie przypomne to dam znac

Gość gość
a juz pamietam, Roszkowski, tylko tam byl syn i ojciec i nie wiem ktory lepszy, jeden przyjmuje na finlandzkiej na saskiej kepie

Gość dziś gość
polecam wybrać się do przychodni przyszpitalnej na Żelaznej. Ja prowadziłam całą ciążę u dr Matuszny Lech. Bardzo miła i kompetentna kobieta, cierpliwie i prezycyjnie prowadzi ciążę, angażuje we wszystko męża (ciężarnej). Jeśli będą wskazania, to bez problemu zleci i przeprowadzi cesarkę.

Gość AsiaaaK82
Będę wdzięczna za informację. Dodam, że okres ect mam regularny, owulacja jest więc jednak coś tam się dzieje...jednak macica dwurożna jest już utrudnieniem :/