Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscPlock

Spotkam sie dzis

Polecane posty

Gość goscPlock

Witam,pomyslalem ze zamiast pisac i wymieniac sie doswiadczeniami oraz fantazjami warto by sie spotkac i je urzeczywistnic.Jesli jest jakas chetnai zdecydowana na to Pani to smialo pisac.

Gość gość
za daleko i za skromnie

Gość goscPlock
"za skromnie" ? Jesli jakas pani bedzie zdecydowana to chetnie napisze wiecej szczegolow,narazie mysle ze to wystarczy.

Gość gość
przyklad ja sie zgadzam spotykamy sie i ...... okazuje sie ze ja mam 29 lat a ty 17 !!!!!! albo ja mam 29 lat a ty 49 !!!!!!! i co wtedy ?????????

Gość goscPlock
Jesli mowisz ze sie zgadzasz to wtedy mozemy dogadac szczegoly typu wiek ,typu wielkosc mojej oponki na brzuchu,dlugosc brwi itd,a nie widze sensu zeby sie rozpisywac na wstepie o wszystkich szczegolach.

Ten przykład jest z d**y, nikt sie nie spotyka aż tak w ciemno, przynajmniej nikt inteligentny ;]

"spotykamy sie i ...... okazuje sie ze ja mam 29 lat a ty 17 !!!!!! albo ja mam 29 lat a ty 49 !!!!!!! i co wtedy ?????????" ­ Koleś ma farta. A co ma być?

Gość gość
jak to dogadac szczegoly ???????? krecisz i juz

Gość goscPlock
Ale skoro juz jestes taka uparta to lat mam 23,182 wzrostu ,80 kg wagi,sylwetka jak i styl zycia zdecydowanie sportowy,nie zalezy mi na spotkaniu tylko i wylacznie na sex bo wtedy bym zadzwonil po pania z agencji a nie rozpisywal sie tutaj,przy okazji spotkania rozmowa na wiele tematow i mile spedzenie czasu jak najbardziej wchodzi w gre.

Gość gość
numero duo jesli chodzi o sex - wole starszych jesli chodzi o spotkanie towarzyskie - mlodszych

Gość gość
sex z pro to zenada , a tu mozesz znales za darmo - to stawia sprawe w innym swietle

Gość gość
na ero szukasz spotkania towarzyskiego ???????????

Gość goscPlock
Tak szukam spotkania towarzyskiego .

Gość gość
to nie jest zly pomysl tak spontanicznie sie spotkac,przynajmniej nowi ludzie, w pubie przy piwie mogloby byc ciekawie w kilka osob np. Ale do tego potrzebne sa osoby z poczuciem humoru i takie ktore potrafia szybko nawiazac znajomosc a nie ciulki ktore beda siedzialy w kacie i baly sie odezwac a sadze,ze wiekszosc wlasnie taka by byla i trzeba byloby meczyc sie z nakrecaniem rozmowy a to juz denne

Gość goscPlock
Owszem masz racje ,ale mysle ze te niesmiale ,malo komunikatywne osoby raczej nie zdecydowalyby sie na spotkanie wiec mysle ze grono bylo by calkiem ok.

Gość goscPlock
Ponawiam oferte.Szukam pani chetnej na dzis na spotkanie,mile spedzenie czasu,rozmowa i oczywiscie sex wchodzi w gre.Jesli macie jakies pytania to piszcie ponizej,napewno odpowiem.

Gość gość
na Grodzkiej? czy Tumskiej?

Gość goscPlock
Moze byc tumska.

Gość gość
spoko, chłopaki z Bartniczej chętnie wpadną z wizytacją :classic_cool:

Gość gość
Ogłoszenia towarzyskie płock polecam. Tam znajdzie się jakaś chętna pani na spotkanie:)