Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitka1643

ciaza czy innabprzyczyna

Polecane posty

Gość bonitka1643

Witam a ja sie staram z mezem o dzidzie ale nie wychodzi nam w sierpniu po okresie 11tego uprawialam sex z finalem w srodku w piatek 5 dni pozniej zrobilam test ale byl negatywny. We wrzesniu mialam normalny okres w odatepie 30 dni.Dzis mamy pazdziernik okres powinnam miec 4 ale dzis 17 i okresu brak dotego codziennie od kilku dni rano i wieczorem mnie zbiera na wymioty ale bez nich,boli mnie lekko brzuch na podbrzuszu,nie moge siedziec po turecku bo mi nie wygodnie (a jeszcze tydzien temu siedzialam tak nawet i 3 godz i nic mi nie bylo),i kilka razy dziennie zdazaja mi sie zawroty glowy ,a i moj brzuch odczuwam jakby byl balonen wypchany co do piersi to nic mj sie z nimi nie dzieje nie bola nie rosna .nie moge zrobic testu ani wybrac sie do lekarza bo jestem zagranica i nie mam mozliwosci dopiero za 3 tyg .proszę powiedzcie mi cY to jest ciaza czy bardziej jakies polipy

Gość bonitka1643
Nie mam jak bo jestem zagranica a pracuje 20 a apteki sa do 18 :(

Gość gość
no na strasznym zadupiu musisz mieszkać .. w polsce w małym mieście jest tesco 24/h i nawet tam kupisz.. a facet nie kupi? koleżanka, znajoma czy w sieci? dziwne podejscie - staracie się a lekceważysz wszystko

Gość gość
pracujesz do 20, ale chyba nie od 8 rano?

Gość gość
Od 7.30 do 19.30 mieszkam w malej gorsliej wiosce a moj jest 600km ode mnie i dopiero na wekeendzie jak dostane wolne moge isc do apteki.

Gość gość
A nie spotkalam sie by w tesco czy aldi albo netto byl test ciazowy czy apteka