Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężu powiedz tak

Dziecko

Polecane posty

Gość Mężu powiedz tak

Cześć pisze do was Kobietki aby sie poradzić , bardz chcem mieć dziecko , już raz byłam w ciązy ale maleństwo nie przeżyło , mineło już czasu i jestem gotowa na drugie gorzej z moim mężem on nie chce słyszeć o tym mówi że nie stać nas i wg a to nie prawda zarabia dobrze i stać nas na dziecko , wcześniej było nas stać a teraz nic się nie zmieniło . Macie jakieś pomysły jak zajść nawet w przypadkową ( wpadka ) ciąże ? Ale żeby nie było ze jestem samolubna bo tak nie jest

Gość Mężu powiedz tak
?

Gość gość
a nie pomyslalas o tym ze on sie po prostu boi ze historia sie powtorzy?moze dlatego tak reaguje...wykreca sie pieniedzmi bo nie chce cierpiec, moze dla niego jeszcze jest za wczesnie?

Gość gość
chcem - tak mowia niektorzy na wschodzie to chyba nalecialosc z jezyka rosyjskiego

Gość gość
no i warmia i mazury tez tak mowia... i jeszcze sie spotkalam z czyms takim np zamiast powiedziec "daj dziadkowi ksiazke " oni mowia "daj dla dziadka ksiazke " :D dziwne nie ?

Gość laluniala
dajcie spokój dziewczyna mowi/pisze gwara i co z tego? ja uwazam ze gwara zanika i trzeba ja chronic - wiec uzywanie gwary w jezyku potocznym jest ok

Gość Mężu powiedz tak
Dziewczyny ja nie o gwarze : ) Może i się boje ale jak tak to całe życie będzie się bał .. a ja pragne dziecka

Gość gość
ty chcesz dziecka ale on nie i co? Specjalnie wpadniesz a on cię zostawi?

Gość Mężu powiedz tak
No coś Ty !! jesteśmy 3 lata po ślubie