Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karlin

Ginekolog TYCHY

Polecane posty

Gość Karlin

Czesc Dziewczyny, Szukam dobrego lekarza do prowadzenia mojej ciazy. Moglybyscie podac cennik prywatnych wizyt u Waszych lekarzy z nazwiskami? Do tej pory nie chodzilam prywatnie, ale mysle, ze w ciazy lepiej miec swojego prywatnego ginekologa;)

Gość gość
Witam Kolezanko! Tez chcialam zalozyc podobny temat, dlatego podbijam!!

Gość gość
Gwara 100 zł polecam:)

Gość gość
A ja slyszalam, ze bardzo duzo ludzi nie ma o nim dobrego zdania...

Gość gość
Dr. Zieliński polecam bardzo dba o pacjentki - Tychy Orbimed

Gość Karlin
A moge prosic o cene wizyty? Bo chce sie zorientowac czy te ceny sa u kazdego podobne, vzy jest duza rozbieżność... ;)

Gość gość
Ja chodze do Witycha, ma jeden z najlepszych sprzetów ultrasonograficznych (jak nie najlepszy) w Tychach. Koszt 140 zl

Gość gość
a i jeszcze jedno u Witycha na kazdej wizycie jest USG, pokazuje nawet w 3d. a Gwara bierze 100 zl ale zaq wizyte bez USG, jak robi z USG to tez sie placi u niego wiecej.

Gość gość
Wybaczcie wtrącenie, ale wszystkich chętnych zapraszam do wypełnienia ANONIMOWEJ ankiety na temat antykoncepcji. Więcej informacji na ten temat w linku. Z góry bardzo dziękuję za pomoc! ;) http://www.interankiety.pl/interankieta/6b126 af12a26fddf98d0d32dfe28c62b.xml

Gość gość
Krzystyniak bardzo dobry 150 zł z badaniami usg

Gość gość
Pani Marta Szulik , Dea Salus Tychy. Tam są jeszcze panowie: K. Nowosielski, M. Jędrzejko, T.Szulik, T. Jureczko. Pozdrawiam

Gość gość
Również polecam Panią Dr. Szulik i jej męża Dr. Szulika. Dobre opinie słyszanym również o Dr. Witychu i Dr. Zielińskim.

Gość gość
Kampa 120 zł . Zieliński to przemiły człowiek, świetny specjalista. Szulik to blondyna w kręconych włosach ?

Gość gość
Szulik to blondyna w kręconych włosach ? X Tak:)

Gość gość
Również korzystam z tego www.ginekolog-usg.tychy.pl pan Wojciech Gwara to dobry specjalista, zauważyłam już to nawet podczas pierwszej rozmowy, widać to w jaki sposób zwraca się do pacjenta, o co pyta i całokształt atmosfery. Gdyby już na samym początku zauważyła, ze nie traktuje mojego problemu zbyt poważnie, zrezygnowała bym z miejsca.

Gość gość
Właśnie jeden z najlepszych jakiego znam to z www.ginekolog-usg.tychy.pl . Bardzo profesjonalne podejście do pacjentek chyba tu najbardziej mi się podoba. Zawsze można zapytać o radze, udzielają bardzo wyczerpujących odpowiedzi, polecam.

Gość Harley
W jakich godzinach i dniach przyjmuje ginekolog Kampa ? I czy jest dobrym lekarzem?

Gość gość
Polecam dr Agnieszkę Mitkę z Orbimedu. Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia przez Panią doktor mojej ciąży.