Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOZE COS NIE TAK PROSZE O PORADY

Polecane posty

Gość gość

Od 2 miesięcy dziwnie się czuję, mam wrażenie, że mam objawy ciąży, tj. wzdęcia, gazy, odbijanie, ból z lewej strony podbrzusza, dziwne bulgotania każdego dnia, ciezkosc w podbrzuszu, mdłości, czasem rano dopadaja mnie biegunki, do tego od jakiegoś czasu strasznie swędzą mnie piersi, brodawki się powiększyły i do tego są bardziej brązowe. Mam też ciągle biały gęsty i taki gruzdkowaty śluz, który wydziela się w sporych ilościach. Widzę, że urosły mi także "boczki", lecz na wadze bez zmian. W oczekwianiu na miesiączkę zrobiłam poranny test ciążowy i I kreska.. okres się pojawił z opóźnieniem, lecz był inny niż zwykle, towarzyszył mu wciąż brązowy śluz.. niby wykluczyłoby to ciążę, ale nadal nie byłam pewna i po jakimś czasie zrobilam drugi test, który także wyszedl negatywny. zrobiłam też po gdzieś w polowie cyklu test beta hcg który wyszedł <1,2. następny okres także dostałam, który znów był inny, a po nim ok. tydzień miałam znów brązowy śluz. ciąża niby jest już wykluczona, ale sama nie wiem czy powinnam się tym przejmowac, a borykam sie z tym kazdego dnia. chcialam isc do lekarza ale nie mam mozliwosci udania sie do lekarza rodzinnego po jakiekolwiek skierowanie, bo jestem dosc daleko od rodzinnego domu. czy to może być coś powaznego? mile widziane jakies porady.. bo juz nie wiem co mam robic.. :(

Gość gość
śluz o którym piszesz to objaw grzybicy, a nie ciąży, objawy o których piszesz też o niej nie swiadczą, a raczej o tym, że powinnaś zmienic dietę, no a potwierdzeniem tego, że sobie wkręcasz ciążę jest beta

Gość gość
czyli bez wizyty u ginekologa sie nie obedzie? no coz.. nie wiem czy mnie przyjma gdzies bez skierowania na kase

Gość gość
od kiedy do ginekologa potrzebne jest skierowanie?

Gość gość
ale chyba ubezpieczenie tak, a jego jeszcze nie mam bo wlasnie mi sie skonczylo

Gość gość
to idz prywatnie, dodam że jak masz grzybicę, to partner też musi przejść kurację

Gość gość
okey, dzieki za informacje.. mam nadzieje ze dobrze sie to wszystko zakonczy a dolegliwosci ustapia