Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELIZAPYTAAAAAAA

wYPRAWIAŁYŚCIE ROCZEK WASZEGO DZIECKA W LOKALU

Polecane posty

Gość ELIZAPYTAAAAAAA

???

Gość gość
gdzie w takim razie zrobisz komunie lub 18-tkę?

Gość gość
Bez przesady...Ale to Twoja sprawa

Gość peczooczka
Ja tqk - w kawiarni dla dzieci. Glownie dlwtego,ze mamy psa,ktory nie lubi gosci niwznajomych i by pol dnia cyrk odprawial

Gość gość
Nie, no co ty. Szkoda kasy.

Gość gość
tak w hotelu Golebiewski, zespol oczywiscie tez byl ;)

Gość gość
Tak i było super :-) po skończonej imprezie wróciliśmy do domu i nie musiałam się martwić o sprzątanie po imprezie itd.

Gość wielkanocna choinka
ja tak planuję.... jestesmy razem w 12 osób i nie chce mi się przygotowywać takiej imprezy w domu, dla tyle osób.... tak więc obiad o 13 w knajpce.... wiele taniej w domu by to nie wyszlo, bo też trzeba kupic sporo rzeczy,a jeszcze się narobić i potem sprzątać..o nie, ja stawiam na świętowanie :)

Gość gość
Ja mialam roczek dziecka w SPA. Impreza trwała 3 dni (piątek - niedziela). W ciągu dnia oddawaliśmy się masażom i różnym zabiegom, a w nocy hulaj duszo piekła nie ma. Zaprosiłam 20 osób. Oczywiście za wszystko ja płaciłam. A i oczywiście dziecka z nami nie było tylko zostało pod opieką babci :P

Gość gość
Jak ktoś nie ma w domu warunków na zrobienie dużej imprezy w mieszkaniu to impreza w knajpie nie jest żadną przesadą. Na pewno wygodniej dla wszystkich.

Gość gość
nie, majac dom 240m te 15 osob cudem weszło:D

Gość gość
haha, dobre. co to w ogóle za roczki? kiedyś tego nie było, ja nie kojarzę w każdym razie.. ja nikogo nie zapraszałam. wpadła moja matka i przyniosła jakiś ciuszek. jeszcze szwagier przyjechał, ale nic nie wiedział nawet- wyskoczył na chwilę z mieszkania i przyniósł lalkę Barbie z jakimś pudlem, która czeka aż synek podrośnie:D

Gość gość
w domu robie co roku, mam wielka chate, a jedzenie zamiawiam i nic musze 2 dni stac przy garach:D

Gość gość
Po-j******a mamuśka,jak nic!

Gość gość niegościnny
Mam duży dom z ogrodem i basenem. Zamawiam obsługę pod nadzorem Mamy i Teściowej. U mnie robimy wszystkie rodzinne 'uroczystości'.

Gość gość
ja tez u siebie, dziecko ma latem urodziny, robię imprezę w ogrodzie(ale nie grilla :D)

Gość gośćść
Oczywiście, że tak. Mam małe mieszkanie i każdą większą imprezę robię w lokalu.

Gość gość
Też zamierzamy wyprawić pierwsze urodziny dziecka w lokalu. Wśród rodziny i znajomych wiele osób tak robi.

Gość gość
Zamierzam zrobić w lokalu, ale dlatego, że nie chcę mi się nic szykować w domu :p

Gość gość
Roczki to jakaś zmora, tak naprawdę nikt nie chce tego świętowac (oprócz samych rodziców i ew. dziadków) i ludzie przychodzą, bo nie wypada odmówić. Mnie strasznie wkurza jak muszę zmarnować niedzielę na roczek jakiegoś dziecka w rodzinie. Koszmar.

Gość gość
Dodam, że dziecko i tak nie kuma o co chodzi, więc imprezka jest tak naprawdę dla rodziców. Późniejsze urodziny to wiadomo - atrakcja dla dziecka.

Gość gość
przecież to tylko urodziny :o ja robiłąm normalny tort i nikogo specjalnie nie zapraszałam- urodziny jak urodziny, dziecko nie rozumie. Imprezy zaczełam robić córce jak była w p-kolu- zapraszanie koleżanek itd

Gość gość
ja byłam na roczku w knajpie, impreza chyba na 50 osób, wóda się lała strumieniami-impreza trwała do rana (laski poubierane jak na poprawiny po weselu. Żenada- to nie była impreza dla dziecka tylko rodzice sobie wymyślili kosztem roczku niezłą bibkę (nigdy więcej na pójdę na taką)

Gość gośćść
U nas roczek nie jest jak każde inne urodziny. Najpierw jest msza w kościele za roczne dzieci a potem się świętuje w domu lub (jak w naszym przypadku) w lokalu. Nikt nie przychodzi bo wypada tylko każdy ma dziecko każdy odprawia roczek i chętnie przychodzi na urodziny.

Gość gość
Tak , Uważam że powinno się robić