Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaangazowana

co on czuje do mnie czuje pomocy

Polecane posty

Gość zaangazowana

Witam ;) mam pewien duzy problem, mam 19 lat, spotykam się od 3 tyg z chłopakiem rok młodszym ode mnie . gdy dwa tyg temu pierwszy raz mnie pocalowal było idealnie, staral się nawet gdy mnie nie było wysylal mi multum buziaków w smsie czy na fejsie . na drugi dzień przyjechal z róza ,tydz później w piatkek przyjechal do mnie ogladac od tamtej pory gdy mnie pocalowal caly czas pisal dzibku misiu itd.t.Gdu ogladalismy 50 pierwszych randek w momencie gdzie mówił ten facet ze ona go nie pamięta ale oni się spotykają i on się w neij zakochal wtedy chlopak z którym się spotykam powiedział do mnie ze co bym zrobila gdybym mi powiedział ze się we mnie zakochal no ale mnie zatkalo ,pocalowal mnie i ogladalismy dalej film. czułam się idealnie ,tak bezpiecznie, dobrze gdy mnie przytulal lub nawet dawał buziaka w czoło.. w sobote był na weselu wiec z nim rozmawialam tylko chwile . wniedziele przyjechal z kolegami caly czas mnie lapał za reke , w sumie oni wtedy pil ale on bez skrepowania calowal mnie, przytulal,w poniedziałek widziałam się ostatni raz gdy zadzwonil czy mogę przyjechać bo on siedzi na stancji z kolegami i maja kaca , leżeliśmy na łozkku i tez było idealnie zachowywal się jak wcześniej , lecz od poniedziałku gdy z nim pisze nie mowi do mnie tak słodko, nie wysyla tak często buziaków a jak wysle to tylko jednego , tak jakby przestal się starac. wczoraj ja do niego z rana napisałam buziaki i serduszko a on do mnie ''siemaneczko co tam'' wieczoram normanie pisal ze mna i tez czasem był buziak lecz dziś nie pisal wogole i watpie ze napisze. nie wiem co robic jak się zachowywać ? nie chce się bardzo narzucać ale nei wiem co robic bo trochę zaczelo mi zalezec. przepraszam za bledy ;) pomózcie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować