Gość zaangazowana Napisano Październik 17, 2013 Witam ;) mam pewien duzy problem, mam 19 lat, spotykam się od 3 tyg z chłopakiem rok młodszym ode mnie . gdy dwa tyg temu pierwszy raz mnie pocalowal było idealnie, staral się nawet gdy mnie nie było wysylal mi multum buziaków w smsie czy na fejsie . na drugi dzień przyjechal z róza ,tydz później w piatkek przyjechal do mnie ogladac od tamtej pory gdy mnie pocalowal caly czas pisal dzibku misiu itd.t.Gdu ogladalismy 50 pierwszych randek w momencie gdzie mówił ten facet ze ona go nie pamięta ale oni się spotykają i on się w neij zakochal wtedy chlopak z którym się spotykam powiedział do mnie ze co bym zrobila gdybym mi powiedział ze się we mnie zakochal no ale mnie zatkalo ,pocalowal mnie i ogladalismy dalej film. czułam się idealnie ,tak bezpiecznie, dobrze gdy mnie przytulal lub nawet dawał buziaka w czoło.. w sobote był na weselu wiec z nim rozmawialam tylko chwile . wniedziele przyjechal z kolegami caly czas mnie lapał za reke , w sumie oni wtedy pil ale on bez skrepowania calowal mnie, przytulal,w poniedziałek widziałam się ostatni raz gdy zadzwonil czy mogę przyjechać bo on siedzi na stancji z kolegami i maja kaca , leżeliśmy na łozkku i tez było idealnie zachowywal się jak wcześniej , lecz od poniedziałku gdy z nim pisze nie mowi do mnie tak słodko, nie wysyla tak często buziaków a jak wysle to tylko jednego , tak jakby przestal się starac. wczoraj ja do niego z rana napisałam buziaki i serduszko a on do mnie ''siemaneczko co tam'' wieczoram normanie pisal ze mna i tez czasem był buziak lecz dziś nie pisal wogole i watpie ze napisze. nie wiem co robic jak się zachowywać ? nie chce się bardzo narzucać ale nei wiem co robic bo trochę zaczelo mi zalezec. przepraszam za bledy ;) pomózcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach