Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga26 lat

Guz mózgu byłego

Polecane posty

Gość gość
A jestes pewna ze on jest chory? Widzialas wyniki badan? Wiesz moj ex po rozstaniu poiformowal mnie ze ma raka...tylko po to bym sie zlitowala....zastanow sie nad tym dobrze

Gość gość
i to jest wlasnie Problem naszych czasow, on ja kocha ona jego, ale udaje ze jest z innym ...ludzie czy wy nie umiecie otwarcie rozmawiac?...jak mogliscie tworzyc zwiazek kiedy wy ze soba nie rozmawiacie...

Gość Iga26 lat
Widziałem badania. Widziałam rengena. Ja mu nie powiedziałam, że mam faceta sam sobie ubzdurał.

Gość gość
Dodam zw moj bylyctz mowil ze nie ma dla kogo zyc itp itd. Identyczniecjakvtenvtwoj. Choroba okazala sie klamstwem! Trudno uwierzyc ale ludzie maja rozne desperackie pomysly. Moj ex po 30 tce rozwodnik z dzieckiem. Do tego magister....a wymyslal jak dziecko. Teraz mija 5 lat i powiem ci zyje! I jest zdrowy jak ryba!

Gość Iga26 lat
Widziałam * Pisze z telefonu słownik mnie wykończy najpierw widzę, widzieć a jak wkońcu widziałam to wyszło widziałem. Nowoczesne technologię. Szlak by to trafił.

Gość Iga26 lat
Byłam raz z nim u lekarza tyle, że siedziała w poczekalni, bo mnie nie wpuścił. Jest strasznie słaby niekiedy, a niekiedy jest normalny nie wiem od czego to zależy.

Gość gość
Hmmm tak czy inaczej sprawdz to. Np. Zagadaj kogoscz jego rodziny

Gość Iga26 lat
Jego rodzice nie wiedzą o tym ale tylko dla tego, że jego rodzice świata poza nim nie widzą to ich jedyne dziecko. Jak on ma grypę to jego matką już szaleje z rozpaczy a co dopiero rak.

Gość gość
A mi to wydaje się podejrzane

Gość gość
czemu do siebie nie wrócicie?

Gość Iga26 lat
Sama nie wiem czemu do siebie nie wrócimy.