Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuela 555

Jaki podkład polecacie

Polecane posty

Gość Manuela 555

hej,jaki polecacie podklad dla kobiet po 30stce?Najlepiej zeby byl dosc lekki i napinal skóre..

Gość gość
Ja uwielbiam podkłady z Yves Rocher, mam 3 rózne, w zalezności jaki efekt chcę osiągnąć. Mam "zero niedoskonałości), rozswietlający ( najlżejszy z nich) i nawilżający ( najgęstszy). Wolę jak efekt napinający i liftingujący nadaje mi krem, który nakładam pod podkład. Polecam krem silicium thalgo lub krem liftingujący z arkana.

Gość gość
Ja stosuje make - up Dermiki z serii True Magiq Anti shine kryjacy i matujacy z czasteczkami szlachetnego złota i pigmentem mineralnym. Dla mojej już dojrzałej cery 35+ doskonaly Dobrze matuje, kryje przebarwienia, twarz wyglada bardzo naturalnie. Moim zdaniem spełnia wszystkie warunki podkładu idealnego

Gość CoolkaMK
Ja wiele podkładów przetestowałam, ale najbardziej mi podpasował Cashmere Make-up. Nie ściera się i nie rozmazuje. Do tego ma cztery odcienie więc każdy może wybrać coś dla siebie.

Gość gość
lancome teint idole

Gość Grażyna Tołpa
Fajnym podkładem liftingujacym jest skin velvet karaja, dobrze kryje i wypełnia zmarszczki, nie wysusza a nawilża skórę przez co po nalożeniu jest ona delikatna i mieciutka w dotyku. Ja polecam!