Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak długo może trwać przestój w diecie

Polecane posty

Gość gość

Ochudzm się od dwóch miesięcy do tej pory schudłam już 9 kg z 82kg waga spadła do 73kg ale od dwóch tygodni waga ani drgnie, co to może znaczyć i ile może trwać. Stosuje diete 1200kcal i 3 razy tyg ćwicze na siłowni czy ktoras z Was miala taki przestoj

Gość gość
ja mialam przestoj doslownie 6 miesiecy!! ale jak spadlo to naraz kilka kilo.

Gość gość
6 miesięcy?! to mnie załamałaś....

Gość gość
a może miałaś tylko małą nadwage i dlatego 6 miesięcy??

Gość gość
dołączam się do pytania

Gość Olcia Dubicka
Nie ma czegoś takiego jak przestuj w diecie jeśli dobrze się odchudzasz, przestuj występuje jak dieta jest dla Ciebie głodówką więc zmień dietę :) Mi panienka której zajmuję się dziećmi zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie analizy co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój