Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda ze 30 lat temu mozna było bez problemu usnąć ciąże

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda ze 30 lat temu mozna było bez problemu usnąć ciąże? jak to wyglądało ? Dostawało się skierowanie na zabieg ?? Kobiety normalnie o tym mówiły ze usunęły ciąże?

Gość gość
z tego co wiem od cioci to tak...opowiadala mi kiedys ze duzo dziewczyn z jej studiow usuwalo ciaze bez problemu i bylo to czeste zjawisko nie dopytalam tylko jak sie to odbywalo

Gość gość
Skrobały się na potęgę i nikt nie robił z tego problemów.

Gość gość
Ostatnio się dowiedziałam, ze moja siostra usunęła. To było jakieś z 30 lat temu. Chyba nie było z tym problemu.

Gość gość
Do 1992 roku mozna było bez problemu usunąć ciaze. W sumie to było stosowane jak metoda antykoncepcji.

Gość gość
Teraz tez w sumie bez problemow,tylko trzeba wiedziec do jakoego lekarza isc. Po prostu robia to po cichu i wieksza kase trzepia. Jak zrobia to legalnie to biznes przestanie sie oplacac. Tak samo z marihuana. Jak bedzie legalna to bedzie tansza :P nie kazdemu sie to oplaca.

Gość gość
A gdzie te wszystkie obrończynie życia ? Pochowały się ze nic tu nie piszą?

Gość gość
ja mam 22 lata, moja mama zachodząc w ciąże miała lat 19 (wpadka) i sama mi mówiła, że dostała propozycje od lekarza, czy chce usunąć ciąże, ale ona od początku nie chciała. Do końca Komuny można było usuwać legalnie ciąże, potem władze przejął kościół :]

Gość gość
A ja słyszałam, że w latach 1939-1944 Hitler mordował ludzi w obozach koncentracyjnych.

Gość gość
Moja mama tez dokonala w tamtych czasach aborcji i pozbyla sie mojej siostry albo brata.

Gość gość
skrobaly sie, skrobia i beda se skrobały! to niech sie nie puszczaja tak bez zabezpieczen,a pozniej usuwaja bogu winne dziecko