Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisałybyście komuś pracę mgr w sytuacji gdy urodzi sie dziecko na poczatku

Polecane posty

Gość gość

listopada... urodzi się moje pierwsze dziecko i nie wiem jak się z tym wszystkim ogarnę..z drugiej strony chęć zarobienia łatwych pieniądze..łatwych bo umiem pisać,...

Nigdy w życiu :o pisząc komuś pracę mgr pomagasz głąbowi który na to nie zasluguje skończyć studia i potem na rowni z tymże gląbem będziesz wysyłala cv i stawiała isę na rozmowy kwalifikacyjne...

Gość gość
Na razie wstrzymalabym sie z decyzja az urodzi sie dziecko i mina pierwsze tygodnie.

Gość gość
nie wiem czy juz kiedys pisalas komus, ale to jest od chooja roboty wiec nie podejmuj sie oczekujac dziecka

Gość cztery z plusem
znam ten bol. ja rodze w grudniu ale nie mam weny. napisalam 1 rozdzial ale promotorce sie nie podoba. bleeee temat do d. zupelnie mi nie lezy i musze napisac zanim sie mala urodzi bo potem bedzie sajgon. jutro ide do promotorki mpze mi powie o co jej chodzi bo vhyba sie nie mozemy zrozumiec. masz dwa tyg siadaj i pisz bo potem serio nie bedzie kiedy. niby dziecko tylko spi ale ciezko mysli oderwac pd dzidziaka i przekierpwav na cps inneho w tuch pi erwszych tyg.

Gość gość
pisałam nie raz taką pracę..

Gość gość
Cztery z plusem Ty studia kończysz a czytać ze zrozumieniem nie umiesz?! Durne

Gość gość
fuu, zaczynac zycie jako matk aod przestepstwa, jakim jest oszustwo. Na kogo wychowasz dziecko?!