Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Monia8585

Co zamiast Gynofloru

Polecane posty

Gość Monia8585

Witajcie Odebrałam dziś wyniki z cytologi z których wyszła grupa II, flora bakteryjna: mierna / mieszana, a w ogólnej charakterystyce rozmazu : zmiany odczynowe związane z zapaleniem i / lub typową regeneracją. W zaleceniach dostałam tabletki Gynoflor w ilości 12 szt po skończonej miesiączce. Czy zamiast tych kapsułek mogłabym zakupić Lacibios Femina? Problem w tym , że bardzo chcielibyśmy z mężem postarać się o drugie dziecko. Jak na złość te kapsułki bierze się w trakcie dni płodnych, a nam bardzo zależy , żeby zacząć starania już w tym miesiącu, a z Gynoflorem musielibyśmy wstrzymać się jeszcze miesiąc, żeby leczenie miało sens. Dodam ,że wyniki są takie a nie inne, ponieważ jestem po długiej antybiotykoterapii z powodu nawracająch infekcji dróg oddechowych i zapalenia zatok. W trakcie leczenia antybiotykami zażywałam zawsze Biotyk. Wyniki ogólne z krwi i moczu mam bardzo dobre. Laciobios Femina można przyjmować w ciąży i nie musielibyśmy przesuwać planów. Dajcie znać co sądzicie Dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować