Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czydobrzewidze

Czy ktoś to też widzi

Polecane posty

Gość gość
ja widzę brak ciąży, ajeśli ty tam coś widzisz to radzę się udać do psychiatry

Gość gość
ale jesteś autorko poschizowana. zeby takie rzeczy sobie wmawiac i widziec cos czego nie ma? ktos ci dobrze radzi: idz do psychiatry!

Gość gość
A moim zdaniem jest tam druga kreska, tez mialam taka bladziutka

Gość gość
Też tak miałam, że na pierwszym teście ciążowym pojawiła się tak blada kreseczka, widoczna tylko pod światło, a jednak byłam w ciąży :) test zrobiony za dwa dni pokazał już wyraźniejszą kreskę :)

Gość gość
autorko a ile jesteś po owulacji? Ja po 14 dni po owulacji zrobiłam test paskowy i wydawało mi się, że jest druga kreska, ale stwierdziłam, że schizuje i wyrzuciłam go do kosza. Jak już mi się 4 dni miesiączka spóźniała zrobiłam test bobo, ten co się zakrapia kropelkę. Test zamókł, po minucie nie zobaczyłam drugiej kreski, więc wkurzona poszłam na łóżko, test został w wc, ale mąż poszedł się załatwić i mnie woła, że druga kreska jest . Blada bardzo, ale była. Dziś moja blada kreska ma 4 miesiące ;)

Gość gość
witaj autorko, ja w dn spodziewanej miesiączki na teście miałam... cień cienia :] teraz mój cień ma 9 mcy. Ale ważne jest po jakim czasie się pojawiła, jeśli powyżej 5 minut-to wynik jest nieważny