Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bambino6699

mojemu chlopakowi podoba sie nasza kolezanka

Polecane posty

Witajcie Ostatnio pisalam ze swoim obecnym nazeczonym . Pisalismy o trójkącikach, to jest jego marzenie . Nie wiem bardzo go kocham jesteśmy ze sobą 6 lat. Ale ostatnio poznalismy nasza teraz wspolna kolezanke , ona jest ciemnej karnacji brunetka. odrazu zaprosil ja do znajomych na facebook. Czasami gdy sie spotykalismy widzialam jak na nia ptarzyl. Kiedys zwrocilam mu uwage , ale powiedzial ze wymyslam. Ale nawiazujac do trójkacika . Zapytalam go kogo ze znajomych by np. wybral . Odpowiedzial wlasnie na ta dziewczyne. Podpuszczalam go specjalnie by wymusic na nim by opowiedzial mi wszystko co by chcial zrobic. W pewnej chwili poczulam ,ze grunt traci mi sie pod nogami. Nie wiem co byloby gdyby doszlo kiedys do sytuacji . Gdybyli by sam na sam. Ona rowniez robila do niego maslane oczka. Widzialam jak na siebie patrzyli. Czuje ze brzydze sie tym chlopakiem. Nie wiem ale nie chce chyba juz z nim byc. Z drugiej strony obawiam sie ze bede kiedys tego zalowac. On jest naprawde dobry i uczynny tylko ze jak sie okazalo chciałby bzyknac moja kolezanke....to bardzo boli. Kiedys przylapalam go jak oglada nagie tancerki , byl taki film na youtube ale juz go zablokowali. Tez mnie to zranilo. Ja nie chce tak zyc.

Gość gość
ja bym go zostawila :) jak nie ta to inna mu się spodoba... a ty będziesz to przezywac na nowo. Gdzies tam czeka na Ciebie prawdziwa milosc ;) wiec się nie zalamuj