Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochass69

kocham kobiety o pelnych ksztaltach

Polecane posty

Gość kochass69

sa tu moze jakies? :)

Gość gość
O pełnych kształtach czyli ?

Gość kochass69
duzy tyleczek, duze piersi ;) tam gdzie powinno byc troche cialka

Gość gość
czyli już wiadomo że chodzi głównie o seks a nie o jakieś wyższe wartości

Gość gość
zenada!!!! przeciez zadna sie nie przyzna , ze ma duza pupe od dawna wiadomo , ze facet woli duza d**e!!!! , ze o cyckach nie wspomne !!!!!!!

Gość gość
Ja mam duży biust i pupe do tego mam kształt klepsydry a pupa jest jak serduszko -tak mój misiu mówi:-)

Gość gość
możesz sobie o co niektórych tylko pomarzyć

Gość gość
niech marzy każdy o kim chce

Gość kochass69
oj jest, jest ;)

Gość gość
Też jestem okrąglutka czy jak kto woli gruba lub o pełnych kształtach i faktem jest , że rzeczywiście to nie jest powód do dumy. Amishi ma stuprocentową rację.

Gość gość
Mój rozmiar to 48. Rozpaczam z tego powodu ? Nie. Dlaczego ? Ponieważ taki problem to nie problem, są gorsze tragedie w życiu. Mam tyłek, mam biust i jakoś nie mogę się odpędzić od mojego faceta. On jakoś nie narzeka że mam za duży tyłek albo cycki. Grunt to zadbać o siebie, zadbać o twarz, włosy, paznokcie, ubiór i wtedy nawet ten 48 będzie atrakcyjny. A to co myśli o mnie jakiś anonim to akurat mało mnie obchodzi :)

Gość kochass69
niektorzy lubia takie kobiety. Wazne jest, zeby byly zadbane tak jak napisala pani wyzej ;)

Gość gość
Przepraszam za porównanie ale to tak jakby się dyskutowało o tym czy lubimy mielone czy schabowe :) zawsze będą jakieś ugrupowania i to w każdej dziedzinie życia. Po prostu dzisiaj to mało polityczne jest i nie dość trendy lubić okrągłe kobitki. Liczą się tylko te szczupłe i zgrabne. Co ciekawe kiedyś było inaczej, to te krągłe się bardziej liczyły, bo dawały jasny i wyraźny przekaz że są w stanie wydać na świat zdrowe potomstwo i je odchować. Teraz się wszystko pozmieniało :) I właściwie czy rozmiar jest powodem do dumy ? Powodem do dumy to może być zdobycie jakiegoś ośmiotysięcznika. A rozmiar ? Mamy co mamy i nie poddawajmy się zbiorowej histerii, jak już powiedziałam są gorsze tragedie w życiu niż dodatkowe kilogramy czy ich brak ave :)

Gość kochass69
Mi chodzi o sex. Mam taka fantazje, ze chce to zrobic z taka kobieta. Nie chcialbym miec takiej zony ;)

osoba pewna siebie zawsze będzie postrzegana przez otoczenie jako piękna. komuś kto ma pełne kształty i kompleksy od najmłodszych lat ciężko o te pewność. i błędne koło się zamyka.

Gość gość
amishi - ja wiem jak to działa, niestety :) Latami dochodziłam do tego, że pewne rzeczy są tylko i wyłącznie w mojej głowie. Bo co powie Pani w sklepie, bo Pani na poczcie pewnie też uważa że źle wyglądam itd itp. Ale już to wiem że takie myślenie jak sama napisałaś powoduje błędne koło. Daj sobie na luz, obudź się pewnego dnia i po prostu powiedz sobie "kurczę, mam jedno życie, lata lecą, jestem jeszcze młoda, po co mam tracić cenny czas na myślenie jak postrzegają mnie inni ?". Wystarczy przestać spuszczać głowę na ulicy, wystarczy zacząć patrzeć ludziom w oczy i czasem się uśmiechnąć. Wiem że łatwo tak mówić, ale też tam byłam, też się z tym zmagałam. Pie.prz anonimów i ich wyobrażenie o tobie, jak się komuś nie podoba niech po prostu spie.prza :D

Gość gość
pełne kształty to rozmiar M! powyżej tego to już nie są pełne kształty tylko spasiony pasztet

Gość gość
Pełne kształty to m? Nie rozśmieszaj mnie . Moja znajoma nosi m i jest szczuplutka.

Gość gość
"Pełne kształty to m? Nie rozśmieszaj mnie . Moja znajoma nosi m i jest szczuplutka." szczuplutka może wydawać się w ubraniu, ale już bez na pewno jest za co złapać. i to są właśnie te krągłości - nie za dużo nie za mało.