Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreewetka29

Poważny związek

Polecane posty

Gość Kreewetka29

2 mc temu poznałam faceta. Było od samego początku widać, że oboje przypadlismy sobie do gustu. Oboje jesteśmy tuż przed 30stką i mamy już jakieś doświadczenia za sobą...Do tej znajomości podeszliśmy spokojnie, bez pospiechu i zarówno mi i jemu to odpowiada. Mi jednak w tym wszystkim brakuje 2 rzeczy- pierwsza jest taka, że gdy spędzamy czas razem jest ok, ale jak sie rozstajemy i nie widzimy sie kilka dni on odzywa sie rzadko raz na dzień lub dwa dni. sms są krótkie zdawkowe typu: " Hej co u Ciebie"? Druga sprawa to to, że jak jesteśmy razem jest czuły, obejmuje mnie, przytula, natomiast nie całuje się ze mną. Pocałuje na przywitanie i pożegnanie ale w środku nic. Widzę, że unika wszelkich rzeczy mogących prowadzić do zaangażowania. Ja też boje się nowego związku, ale uważam że jak czlowiek nie zaryzykuje i nie podejmie próby to nic z tego nie będzie. Napisałam mu, że zlości mnie to, że odpisuje mi na sms po 2 dniach. Odpisał że nie chce od razu tak na poważnie....abyśmy dali sobie czasu...że nie chce za szybko wchodzić w coś, z czego potem musiałby się potem wycofać... Ja odniosłam wrażenie, że on z góry zakłada porażkę...ja nie oczekuje nie wiem czego, jakiś deklaracji, ale czulości, flirtu i pokazania, że zależy a tego nie czuje....nie wiem czy w to jest sens brnąć.....:( Mam mętlik może są tu Panowie na forum, którzy się wypowiedzą. będę wdzięczna za wszystkie opinie.

Gość gość
może to twój kolega a nie facet? no chyba że z nim sypiasz. Ale ja bym nie poszła do łózka z kimś kto mi pisze jednego smsa na dzień. Co z tego że masz 30 lat, nawet 30latka musi się szanować.

Gość phillina
On widac sam nie wie czego chce, szkoda czasu.

Gość gość
on kogos ma ....wiec nie chce sie angazowac

Gość Lady1981
daj temu czas najlepiej i zobaczysz..a przedstawia Cię znajomym i wlącza w życie? macie wspolne plany itd? jak nie to radzę się rozglądac za kimś innym, z doświadczenia wiem, że tak się zachowują faceci, ktorzy nie chcą się zaangażować, przechodziłam to samo, raz na czas sms, samotne weekendy bo on się nie odzywal, no a z czasem coraz dluższe te przerwy były aż doszlo do miesiecznych.