Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dominacja dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny: lubicie dominować w seksie nad facetami? np. usiąść facetowi tyłkiem na twarzy, nasikać do ust, ostro spenetrować dildem, spejczować...

Gość gość
ok, ale miałaś takie sytuacje?robiłaś to?

Gość gość
Jestem facetem i miałem kiedyś kontakt z dominujacymi Paniami. Hmmmmmmmmmm super było, chciałobys się jeszcze kogoś takiego spotkać ale jest to bardzo trudne

Sikanie, owszem, ale w sprzyjających warunkach (np. pod prysznicem, albo w plenerku). Nie poszłabym do łóżka z facetem który chce mieć w tyłku dildo :P i sama sobie też bym nie pozwoliła wsadzać. Pejcz.... jeszcze nie próbowałam, ale nie widzę specjalnych oporów :classic_cool:

Gość gość
wow w plenerku! A jakie to były miejsca?

Gość gość
bezpruderyjna, czyli nie ma walenia w d**ę z Tobą ? Bo już byłem chętny na spotkanie...

Gość gość
może przejdziemy na priva? Nie będzie tych głupich tekstów... wysłałem Ci maila...

Gość gość
i jak to było? Powiedziałaś, że masz ochotę zrobić mu do ust?

Gość gość
Bezpruderyjna , jestem tym który ma wpis powyżej Twojego. A co sądzisz o zabawie w konwencji CFNM. Gdzie np Ty z kolezankami kosztem rozebranego faceta macie dobrą zabawe, kaząc mu , ku swoejej uciesze wykonywać różne rzeczy. No wałsnie co Ty na to?

Gość gość
ile w ogóle masz lat? Ja 28...

Gość peti27
bezpruderyjna: jesteś?

Gość gość
haha krzyk rozpaczy...

Gość peti27
może jakaś inna dziewczyna napisze o swoich doświadczeniach...

To CFNM to zupełnie nie moje klimaty. Po pierwsze, nie dzielę się facetami z żadną koleżanką. Po drugie, wolę żeby rozebrany facet ku mojej uciesze wziął mnie i zerżnął jak mężczyzna, a nie robił z siebie głupka wymachując penisem jak jakiś metroseksualny pajac :P

Gość peti27
masz rację. Ale zdominować faceta też lubisz, prawda?

Gość peti27
no sorry, ale pissing czy facesitting to chyba przejawy dominacji...

Gość peti27
bezpruderyjna: coś mi się wydaje, że masz wysoką pozycję w pracy. Jakaś kierowniczka?

Gość peti27
nie odpowiadałaś na moje pytania. To ładnie?

Gość Earl_Grey
To kobiety częściej wolą być dominowane przez mężczyzn. Dlatego znalezienie takiej partnerki jest bardzo trudne. Druga sprawa to wstyd i strach przed tym ze ktoś się dowie, takim osobom zależy na dyskrecji a dziś ciężko komuś zaufać. Podobnie jest w moim przypadku. Mimo ze jestem młody to od bardzo dawna fantazjuje o dominacji przez starszą ode mnie kobietę, w sumie sam zastanawiam się skąd mi się to wzięło. Nie jestem w 100% uległa osoba dla której Femdom to styl życia. Zdecydowanie nie potrafił bym tak żyć. Na co dzień jestem "normalny" jednak ta fantazja mnie prześladuje. Jeśli komuś bardzo zależy to pewnie jedynym wyjściem są jakieś fora tematyczne. Ja jestem pewien ze kiedyś tego spróbuje byle tylko trafić na kobietę która tez będzie czerpać z tego przyjemność, którą też to podnieca lub również niedoświadczoną która, od dawana o tym myśli i fantazjuje.

E tam wolą. Co kraj to obyczaj :) Każda kobieta jest inna i lubi różne rzeczy. Dodajmy do tego zmienna :D To nie takie proste jak się wydaje :)