Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dominacja dziewczyn

Polecane posty

Gość Earl_Grey
lubiękiedy Oczywiście masz racje chodziło mi jednak ze zdecydowana wiekszosc kobiet woli byc dominowana niz dominowac. A ze sa i te drugie to wiem doskonale:) A czesto pozostaje to tylko w sferach fantazji właśnie z obawy o dyskrecje i zaufanie (zarówno u osób dominujących i chcących być zdominowanymi). Sam mimo iż ta fantazja czesto do mnie powraca i silnie podnieca sama mysl o niej to zanim odważył bym sie na takie spotkanie to chciał bym porozmawiac poznac sie z ta kobieta itp. Chodzi o to zeby tak jak ja czerpie przyjemnosc z bycia uległym ją podniecało dominowanie. Nie wyobrażam sobie pujscia do studia czy agencji powiedzenia co chce i zapłacenia, nie o to mi chodzi.

Gość gość
Jako, ze to topik o dominacji - to jako facet osobiscie wole dominowac, choc od czasu do czasu jakby usiadla na i pojezdzila nie byloby zle :-)... W zasadzie najlepiej chcialbym taka dziewczyne bi - nawet dominujaca nad innymi dziewczynami i przyprowadzajaca je do wspolnego lozka;-), ale generalnie raczej ulegla wobec mnie :-)

Gość PomotznikYebniętegoPiedestała
rzygam już tymi tematami