Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aniołek o piwnych oczach

Polecane posty

Zjawił sie kopciuszek z Dabrówki i bedzie wspaniałe przedstawienie.Nawijaj ośla pało.:D

Nic nie słychać?czyżby ten czarny chu.uujerek zapchał cie na długo:D

Sennie,błogo sie zrobiło jak ciebie leszczyku u Stafika nie ma.Zasuwaj tam gęgać, tutaj ośla pało jesteś gościem:D

Dochełłe, to naprawdę świeżak. Daj Jej spokój. Ty od razu na głęboką wodę. Świetnie że zjawił się Naj. :) Ten maruda wręcz idealnie do Niej pasuje. Mam nadzieję że szybko się zwąchają i zanim wpadnie w prawdziwe szambo, będzie naprawdę gotowa :D

Masz nawijać smutki obrzępało z dąbrówki a nie slinić sie:D U STAFIKA Pamietaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Najszybszy w mieście
jak pasuję? Anioł więc pewnie w śnieżno białych szatach, więc ja obok nie stanę bo jeszcze wyjdzie że mam zęby nie dość białe:(

Cukierek, już Cię trochę otworzył. I to dzięki niemu mamy kilka ważnych informacji. :) Nie myśl sobie, że jesteś tu zupełnie anonimowa. Tak bezczelne projekty, muszą być poddane pewnej weryfikacji. :P

Top o Tobie, łyknął ponad sto wpisów. Dark, Vii, duchełłee, gwiazdorek, kto by liczył na tak gwiazdorską obsadę, w tym mało budżetowym spektaklu o kimś, tak małym jak Ty Aniołku. :) x Naj, też będzie w napisach końcowych, ale Jego występ był tylko gościnny. Chyba że zaprotestuję. Chciałbym zobaczyć, czy zna inne emotki, nie związane ze spaniem a z pewną aktywnością. :P