Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabawki ręcznie robione

Polecane posty

Gość gość
świetne pomysły :) Te stateczki na pewno spróbujemy!

Takie nie, ale zrobiłam kilka miśków na szydełku :) wszystkie szybko rozeszły się po rodzinie :) ale to kiedy jeszcze nie miałam swojego dziecka, teraz już by mi się nie chciało. A razem z dzieckiem robiłam zabawki z modeliny i z kasztanów, szyszek...

Gość gość
Pomysły ciekawe, ja widziałam gdzieś pomysł na garaż z pudełka dla chłopców. Znajdę do wrzucę.

Gość gość
UWAGA!!! PROMOCJA!!! Dotarły do nas nowe kolory!!! Tylko do końca tej aukcji dodatkowo do każdego zakupionego zestawu kolorowe gumeczki można kupić w cenie 4,50zł za 1 woreczek (300 kolorowych gumeczek +12 C-klipsów). Dostępne kolory: #1 zielony #2 czerwony #3 pomarańczowy #4 żółty #5 niebieski #6 fioletowy #7 jasny zielony #8 czarny #9 jasny niebieski #10 biały Życzymy wszystkim udanej zabawy!!! Allegro/Teczowe Bransoletki

Gość gość
Ja uszyłam córce sporego węża i wypchałam watoliną, małą sowę i dwie małe gąski (na Wielkanoc), ale oprócz gąsek to niczym nie chciała się bawić, zresztą kupnymi pluszakami też nie :D

Gość gość
"Zabawka ze skrawka" Anny Misiurskiej, to świetna książka o takich wlasnie zabawkach, wykonanych za bezcen i nie ustępujących tym ze sklepu. Mam ją i gdy miałam małe dzieci wykonałam setki zabawek. Dzieci były nimi oczarowane. Nie wiem czy jest jeszcze w sprzedaży ta książka. Ewentualnie mogłabym Ci ją pożyczyć. Mieszkam w lubuskim. Mój mail: helena440@interia.eu