Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwiazdka coraz bliżej czas na prezenty

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam oryginalną biżuterię doskonałą na prezent: http://de.dawanda.com/shop/tinyfirebox Wiem,że można tego sprzedawcę poprosić o wystawienie aukcji na Allegro. Prawdę mówiąc jako pierwsze zachwyciły mnie gadżety dla facetów z ciekawości poszperałam w necie i znalazłam biżuterię. Gdyby ktoś był zainteresowany mogę wkleić linka do zapalniczek i pendrive'ów. Jak Wam się podoba biżuteria w takim stylu?

Gość Wronislaw Spawany
jak na moje oko nieco kiczowata ale jak sie tobie podoba :classic_cool:

Gość gość
mi się nie podoba tandeta

Gość gość
Jakie planujecie prezenty dla najbliższych? Gwiazdka coraz bliżej, a ja nie mam zielonego pomysłu co kupić :-(

Gość Lindia
W zeszłym roku upatrzyłam sklep internetowy zlotewyprzedaze.pl Bardzo dobre marki, świetne produkty w super cenach. ja juz zaczynam tam robic zakupy gwiazdkowe bo dostawa tra ok. 4 tygodni. czasami mialam szybciej, albo na drugi dzien, ale zazwyczaj na te najbardziej atrakcyjne rzeczy trzeba troche poczekac. w tym roku zakupilam juz dla mamy, tesciowej i dziadkow posciel cotton box - wspaniała, gatunkowo bardzo dobra posciel i takie sliczne wzory. kupilam dla psiapsiolek bizuterie Swarovski i siostrze perfumy. wszystko polowe taniej niz normalnie w sklepie

Gość gość
krzesiwo wygląda fajnie ale ile razy się z niego skorzysta...?

Gość An3ta
Ten model wystarczy na ok 1500 podpaleń.

Gość gość
chodziło mi bardziej ile jest okazji żeby z niego skorzystać

Gość husar32a
jeżeli jesteś zapaleńcem to okazji masz mnóstwo. Trzeba lubić wycieczki, survival, wyprawy w góry itd.

Gość Fiooona69
A znacie taki sklep jak złote wyprzedaże? Znalazłam fajną ofertę na bieliznę Comme Ca Des Halles. Aż 90%! ładny prezent na gwiazdkę zrobił sklep swoim klientom. Ktoś zna, poleca? Chciałabym się upewnić przed zakupem..

Gość gość
polecam, nowości modowe na facebook

Gość Mirelka24
Militaria fajne dla zapaleńców ;) W ogóle robi się moda na bardzo oryginalne prezenty a wydaje mi się, że też oryginalne (heh na onecie wyczytałam ;) ) z niepowtarzalnej serii. Ja znalazłam (przez dzień darmowej dostawy) sklep z rękodziełem www.przedwiekami.pl . I wszystko mi się tam podoba! Znacie to uczucie jak wchodzicie na stronę i normalnie wszystko byście kupili? A już szczególnie mnie zakochały lampki oliwne http://przedwiekami.pl/pl/p/Lampka-oliwna-grecka/184 Ale ich nie ma i dopiero za kilka dni będą ;( Mam nadzieję, że zdążą prze świętami, bo moja siostra zakocha się w nich tak samo :)

o! bardzo fajne! Lubię takie proste i "surowe" ozdoby :) Ale wydaje mi się, że na prezent dla kogoś lepiej wybierać biżuterię mniej ekstrawagancką :) Moim młodszym siostrom bardziej podoba się np. biżuteria w stylu Shains z elastycznego ekologicznego materiału, kolorowa i pasująca praktycznie do każdego stroju - i do szkoły, i na imprezę. Gdybym kupowała coś na prezent to wolałabym nie eksperymentować i wybrać właśnie Shainsy. Wtedy masz pewność, że obdarowanej osobie się na pewno spodoba :)

Gość Chaberek1990
Ja w tym roku nie za bardzo mam kasę a muszę obkupić brata i siostrę, bratową (ok 30l,), dzieci brata (2 i 4l) i rodziów. i kompletnie nie wiem, co taniego a fajnego moge im dać :( mój łączny budźet to jakieś 200 zł... pomysły?

Gość JKwiatkowska
Witam, Jeżeli nie masz pomysłu co kupić, to idealnym rozwiązaniem wydają się być Karty Podarunkowe, które z łatwością można będzie wymienić na wymarzony prezent. Złote Wyprzedaże dysponują różnymi nominałami Kart, bez problemu zatem znajdziesz takie, które wpisują się w przeznaczony przez Ciebie budżet. Zachęcam do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Pozdrawiam, Joanna Kwiatkowska Online Ekspert ZloteWyprzedaze.pl