Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traaagediaaaaa

jestescie ppooojeevbaanneee

Polecane posty

Gość traaagediaaaaa

naprawde tu sa dorosle kobiety ktore maja dzieci? bo ja to czytam i widze dzieci ktore chca byc dorosle.... np jedna pisze Sb temat czy jest fajna Kingusiaaa tak jestes naaaaaj naaaaj naaaaj na calej wsi jak wszyscy wyjada, jedne zajda w ciaze jeszcze w tym roku! koniec kropka innej opcji nie ma i beda sweet fotunie na fb , kolejne pytaja na kafe jakie buty dziecku kupic , no tak widzialam Twoja kruszynke , mieszylam jej nozke i bez przymierzenia Ci mowie ktore kup! trzecie pisza o FAZACH patrzenia jak dziecko spi , sra , pije , robi miny , a teraz wam powiem cos zaskakujacego kazde dziecko to robi! juz nie mowiac o tym ze np 500zl macie czy 5000 , albo maz na mnie krzyknal albo walnal w plecy ze az orenzada z komuni mi sie odbila!:/ kurna ludzie a podejmujecie kiedys same decyzje?

Gość Szop pracz
ach, ach pan general nie pozwolil mi pojsc na randke 😭

Gość gość
no całe kafe ma wesoło z Was

Gość gość
Tylko ciekawe poco w takim razie siedzisz tu i to czytasz? Nie masz co robic z wlasnym zyciem wiec czytasz posty jakis "idiotek"? Skoro jestes takim idealem to do czego potrzebne ci forum?

Gość gość
czlowiek moze i by chcialtu wejsc i poczytac cos madrego i ciekawego ale sie poprostu nie da. problemy dnia codziennego jeszcze da sie zniesc, ale opcje typu straczki, opisywanie sluzow, temperatur to jest maskar poprostu!!!!!!

Gość gość
Racja ostatnio założyłam temat zby nie powtarzać tematów to dowiedziałam sie ze jestem idiotka. Siedzą tu niestety albo dzieci tzn małoletnie matki które nie umieją Zając sie swoim dzieckiem jak należy i o wszystko musza pytać albo idiotki bez dzieci udzielają rad czuja sie dowartosciowane

Gość gość
Dla osoby ktora nie stara sie o dziecko to pewnie tak. Ale dlaczego osoba ktora nie stara sie wchodzi na tematy o staraniach??? Wkoncu o tym one sa ;-)

Gość gość
bo jak sie tu wejdzie to 80% na pierwszej stronie to sa staraczki sraczki milion tematow na jeden temat!!! tak jakby nie mozna bylo siedziec na jednym, ale po co jak codziennie mozna zalozyc nowy. tylko zasmiecacie to forum i zje balyscie to kafe strasznie, ja wszystko jestem w stanie rozumiec ale 80% tych lasek sie wypowiada jakby bylo psychicznie chore, wszystko krazy wokol jednak, pisza jak nakrecone codziennie to samo zamiats rzeczywiscie sie zajac robieniem tego dziecka z mezem a nie ze schizolkami z forum

Gość traaagediaaaaa
sory ale temat typu zajde w ciaze jeszcze w tym roku , a ja chce w przyszlym w lipcu tak kolo 15 , no tak mi bedzie pasowac.... to jest wypowiedz doroslej kobiety???!

Gość traaagediaaaaa
albo w co ubrac dziecko , a madra matka wyszla by na dwor zobaczyla jak jest i ubrala .... to te matki 30lat temu mialy dopiero nie fajnie , list pisaly do innych babek i nim odpowiedz dostaly do juz do porodu sie szykowaly , macie chyba glowy kurde....

Gość gość
Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku LUTY MARZEC 2014 Badanie HSG drożność jajowodów Oczekiwanie na ciążę Czy są kobietki które planują zajść w ciąże w najbliższym czasie Mamusie Grudzień 2012 :) Listopadowe Mamy - Listopad 2013 Styczeń 2014 :)) NOWE FORUM zapraszam świeże ciężarne :) Clostilbegyt-czy pomaga zajść w ciążę? Termin lipiec 2014 sa tu jakies nowe mamusie 5 TYDZIEN CIĄŻY - DOLEGLIWOŚCI I OBJAWY starania o ciążę Chcę mieć dziecko! - Co się stało??? KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY Ciąża 2013 ... długo wyczekiwana cz.2 Staramy się o dziecko, kto ze mną? :) Przyszłe mamy - planujące dziecko Z ROCZNIKA 2014 (ost.) Objawy ciąży po IN VITRO Staraczki i ciężarne - dzielimy się objawami. STARACZKI to jest pierwsza strona tego forum. masakra w ch uj

Gość gość
bo teraz kupa przyglupow sie rodzi co sie dziwisz nie wiem jakby sobie poradzila taka matka lat wstecz chocby 20 temu z takimi dylematami paranoja bezmozg totalny a ponoc cywilizacja sie rozwija :D hahaah chyba cofa !!!!

Gość gerge
Wiesz... nie czytam całości twojej skargi. Jestem przekonana że w dużym stopniu masz słuszne obserwacje. Ale takie tematy o tematach, przeżywanie co się podoba a co nie w formie odrębnego tematu to część dokładnie tego samego zjawiska, które krytykujesz . Piszesz jak dzieciak a te "ppooojeevbaanneee" w tytule dopełnia obrazu całości.

Gość traaagediaaaaa
no tak bardziej pasuje np jestescie slooodkie kochane :*

Gość gość
Ludzie, gdzie w Was jest szacunek to innego człowieka? Przecież poziom merytoryczny KAFE robimy my sami - nikt inny. Jeżeli mnie jakiś temat nie interesuje to go nie czytam albo tym bardziej się w nim nie wypowiadam. Na Kafe jest jeszcze parę tematów, które toczą się kulturalnie i można popisać na nich ale jest prosta zasada. Zawsze wbija się na nie co jakiś czas "gość" który uważa się za pseudo hejtera i próbuje obrażać, zaczepiać i prowokować. Jeżeli nikt nie odpowie na jego zaczepki - szybko znika. Dzięki takiemu zachowaniu aktywnie piszę w kilku ciekawych tematach na których nie dowiaduję się że jestem taka siaka czy owaka.

Gość gość
to może autor tego tematu wypowie sie w takim razie o czym chciałby czytac?? czego się spodziewacie na kafeterii ?? rozmów na temat konstrukcji żelbetowej monolitycznej?? to jest strona do pisania o "pierdołach" .. a jak wam coś nie pasi to nie czytać i NIE WCHODZIĆ !!!!!!!!! proste...