Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość livvy

Duże miany w produktach Babydream Jak tam wrażenia drodzy użytkownicy

Polecane posty

Gość livvy

? Zmienił się skład i smak mleka. Kupuję 2 i dziecko od razu wyczuło różnicę. Zmieniły się pieluchy. Doszedł nowy model Premium Dry. Nie wiem czy to tylko okresowy produkt testowy, czy stały asortyment. Użyliśmy dopiero kilka. Są cieńsze od zwykłych Babydreamów, ale czy chłonniejsze trudno mi powiedzieć (według opisu niby tak). Nie mam o nich jeszcze zdania. Jak tam wrażenia innych fellow users?

Gość seek pi
do kitu, co by nie zrobili :)

Gość livvy
Nie powiedziałabym, że do kitu, bo większość asortymentu mają akurat sporo lepszą niż droższe marki.

Gość livvy
Chustki też się zmieniły, choć tych akurat prawie nie kupuję. Nowe są nico wilgotniejsze od starszych, ale nadal nie tak wilgotne jak innych producentów.

Gość gość
kupilam corce mleko babydream 3 i tragedia wogule nie chciala pic ja jak sprobowalam to malo sie nie pozy..... skusilam sie duzym opakowaniem i cena nigdy wiecej nie kupie tego syfu mleko to tylko od sprawdzonych producentow a pampersy kupuje rozm.junior i pomimo ze maja dziwny zapach to jestem zadowolona z nich corcia tez bo nie ma odparzenia:)

Gość livvy
Ja jadę na tym mleku od około 3 mies. i zawsze było bardzo dobre. To nie jest byle co. Humana ja robi (a przynajmniej robiła dotychczas, nie wiem jak jest teraz). U nas się sprawdzało od początku. Pieluchy też były w porządku, trochę grubsze i sztywniejsze od Pampersów, ale wydajne i sprawdzone. Ponoć ten sam producent P&G. Tych nowych nie znam jeszcze dobrze, ale są cienkie jak Pampersy. Fun&Fit za to nam nie podeszły, ale to jest jakaś budżetowa linia. Pieluch i tak używam przeróżnych bo te łatwo zmieniać, ale mleka już nie specjalnie da się ot tak przestawić. To stare na pewno miało lepszy skład od Bebiko.