Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zel na bolesne zabkowanie

Polecane posty

Gość gość

Jest jakis bez smaku? Moje dziecko strasznie swedzi i boli ale posmarowac sobie nie da. Zaciska buzie i koniec. Na poczatku dawalo ale widac cos mu smak nie podchodzi.a strasznie sie meczy. Uzywalismy calgelu i bobodentu.

Gość livvy
U mnie sprawdza się Dentibaby Perffarmy póki co.

Gość livvy
Z tym, że on nie jest bez smaku. Innych nie testowałam, bo to był pierwszy jaki kupiłam i używam nadal, ale słyszałam, że Dentinox jest chwalony.

Gość gość
U nas sprawdził się Dentinox, ale on ma smak, i to jak dla mnie okropny, ale corka sobie w miarę daje smarować. A może to nie chodzi tylko o smak, ale i to, że nie pozwala się dotknąć tak gdzie boli? U nas czasem bywalo tak, że piszczała okropnie, trzymała się za buzię ale nie pozwoliła się nawet dotknąć, wierzgała i piszczała jeszcze bardziej. Czasem aż z płaczu wymiotowała, wtedy od razu dawaliśmy czopka, jak się udało to syrop przeciwbólowy, i za jakiś czas wszystko się uspokajało... Bezsmakowa jest Camilia, płyn w ampułkach do picia. Ale to homeopataia, więc jakoś nie chce mi się wierzyć, że to działa. Chociaż koleżanka bardzo chwaliła, mówiła że jej synkowi przyniosła ulgę.

Gość gość
camilie polecam. wygodne minimsy, pomagały po paru minutach-dziecko przesypiało dzięki niej noce. zaden żel sie nie sprawdzil.

Gość gość
ja corce kupilam calgel nic nie pomogl dentinoxa nie uzywalam bo ma rumianek w skladzie a corka ma alergie na to zielsko a jezeli chodzi o Camilie to polecam naszej corce pomogl i to bardzo nie ma smaku i jest to w ampulkach tylko ze troche wam kasy na to pojdzie kosztuje to 20 zl i jest tych ampulek 10 a na dzien podaje sie 2 to sobie oblicz na 5 dni bedziecie to miec jak dziecko ma bolesne zabkowanie to powodzenia....

Gość gość
Camilie uzywalismy ale pomagala tylko na noc,ze spokojniej spal i to nie zawsze wiec moze to zbieg okolicznosci. Dotykac sie daje czystym palcem, gryzie rozne rzeczy. Do niedawna zele byly pycha,wrecz zlizywal jak probowalam posmarowac. A teraz otwiera buzie i jak poczuje zel to zaciska i nie ma mozliwosci posmarowania.

Gość livvy
Ale przecież ta Camilia jest na bazie rumianku, to co ty gościu piszesz, że was rumianek uczula?

Gość gość
A ile w camili masz rumianku? Toz to homeopatia, 100 popluczyny tego rumianku.

Gość livvy
A ile masz rumianku w Dentinoxie? Jak kogoś uczula rumianek, to nawet w małych ilościach wywoła reakcję alergiczną. Homeopatia to ziołolecznictwo. Rumianek w żelu nie jest syntetyczny tylko to takie samo zioło co w Camilii. Piszesz trochę bez sensu.