Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pampersy z lidla

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o pampesach z lidla firmy toujours????

Gość livvy
Chustki mają jedne z lepszych moim zdaniem, ale pieluch nie próbowałam. Słyszałam, że naprawdę dobre, ale każdemu pasuje coś innego, dlatego najlepiej kupić i samemu sprawdzić. W każdym razie chustki polecam z czystym sumieniem (tylko nie mylić ze słabszymi Softino).

Gość gość
Ja z lidla od czasu do czasu kupuje pieluchy Softino, te z misiem na opakowaniu i są ok, dobrze chloną i nie przeciekają. Tych drugich nie używałam.

Gość gość
dla mnie są okropne te pampersy, ostatnio na próbę kupiłam też pampersy w netto jakieś baby czy coś, bo nie było oryginalnych i nawet dają radę :)

Gość gość
Chodzi ci o pieluchy z Lidia czy pampersy ? Pampers to firma nie wiem czy wiesz

Gość gość
pielucha to jest tetrowa ....... a

Gość gość
Pieluszka to kawałek chłonnego materiału, absorbujący mocz noworodka, niemowlęcia i małego dziecka, a także osób chorych, które samodzielnie nie kontrolują potrzeb fizjologicznych. Obecnie w Polsce najczęściej stosowane są pieluszki jednorazowe. Pieluszki jednorazowe[edytuj | edytuj kod źródłowy] Wkład chłonny pieluszki jednorazowej Pieluchy jednorazowego użytku produkowane przemysłowo pojawiły się w połowie XX wieku. Początkowo były one w postaci otoczonego celulozową osłoną chłonnego wkładu z waty celulozowej lub bawełnianej. Później konstrukcja pieluszek była udoskonalana, dodano mocujące przylepce oraz rzepy. Wkład chłonny został zastąpiony bardziej wydajnym wkładem wiążącym mocz do postaci żelu. Takie pieluchy bywają potocznie nazywane „pampersami” od nazwy wiodącej światowej marki - Pampers, produkowanej przez Procter & Gamble. To z Wikipedii jesli nie rozumiesz co napisałam Pielucha to jest tetrowa bezmózgu

Gość gość
pampers to pampers a pampers to pielucha ;) nie uwazacie ,ze to brzmi idiotycznie "kupuje pampersy huggies'a bo sa tansze "? uzywalam pieluch z lidla i nie sa zle.

Gość gość
miałam je raz ,bo na wczasach nam zabrakło i kupiłam ale są bardzo fajne takie cienkie ,nie przeciekają .

Gość gość
ja tez je raz kupilam, zle nie byly, choc kupilam rozmiar troche za maly, ale wrocilam do babydream z rossmana, bo wychodza taniej, a i tak tylko na noc zakladam synkowi

Gość gość
kupilam raz, corka dostala worusowki i tego testu nie przeszly ;) wrocilam do pampers