Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Lubię a zarazem nie lubię

Polecane posty

Gość gość

Hej. Przyjaźnię się z pewną dziewczyną już od 3 lat. Chodzimy razem do tego samego liceum, do jednej klasy. W gimnazjum z tego co słyszałam z jej opowiadań była nieśmiałą, zakompleksioną dziewczynką, której nikt nie lubił. Wyśmiewali ją, była gnębiona jednym słowem. 3 lata temu,to ona nawiązała ze mną kontakt...,nie wiem,czy ja bym to zrobiła, bo nie wydawała się być dla mnie potencjalną koleżanką. Początki były trudne,nie chciała wyjść do ludzi itd. a w związku z tym,że to ja jestem tą bardziej śmiałą, dzięki mnie się otworzyła i stała się bardziej socjalna. Męczyło mnie trochę to. W 2 klasie też miałyśmy wiele sprzeczek, mimo to, wracałyśmy do siebie,że to tak ujmę. Kiedy miała chłopaka, zostawiała mnie etc. Pomimo tych wielu różnic w naszych charakterach i zawodów...lubię ją i zarazem nie. Bardzo fajnie potrafimy spędzić czas..,ale są momenty,kiedy mam jej serdecznie dosyć. Teraz w 3 klasie, chce mnie mieć tylko dla siebie. Odina się od klasy i ciągnie naszego przyjaciela mnie za sobą, przy czym ja wolałabym być w gronie klasowym. To przez nią nie żżyłam się z klasą. Na dodatek zawsze twierdzi,że ma rację...kiedy coś powiem,będzie się kłoćić,że nie mam racji,że nie i nie. Potem często się okazuje,że jednak ją miałam i zapomina o wszystkim. Chciałam jej wiele razy zasugerować,że mnie to irytuje...,ale za każdym razem mnie olewa. Co mam zrobić,kiedy lubię ją..ale zarazem są momenty kiedy jej nie cierpię. Jest taka bez życia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować