Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość kontra mafia

Polecane posty

Gość gość

Mam do was takie pytanko, otóż chodzi o przypadek mojej przyjaciólki. Spotykała sie jakiś czas temu z pewnym facetem, na pozór bardzo poukładanym i wgl, wszystko między nimi sie dobrze zapowiadało, ona była za nim, a on za nią, naprawdę było to widać. Niestety facet ten zerwał z moją przyjaciólką przez smsa:-( nie podając zadnego konkretnego powodu. Dopiero jakiś czas temu coś obiło jej się o uszy że jej wyśniony ma jakieś spore długii, prawdopodobnie o podłozu mafijnym. Tak więc moje pytanie brzmi: Czy skoro facetowi podobno bardzo na dziewczynie zależy to mafijne długii itp mogą mieć wpływ na decyzje faceta o zakończeniu związku, nawet jeżeli tak naprawdę tego nie chce???? Pytam dlatego bo samą mnie to strasznie nurtuje.

Gość Wasabi
Nigdy nie byłem w takiej sytuacji, ale generalnie wszystko jest możliwe, niewiem.

a skad my to mamy wiedziec? a tak na marginesie to chyba kolezanka nie ma z tym problemu, tylko ty. wiec moze pisz lepeij o sobie.

Gość casualty_of_society
jaka dramaturgia 🖐️ chlopak pewnie zakochany na zaboj, ale nie chce niszczyc dziewczynie zycia. a 'kolezanka' pewnie zakochana jeszcze bardziej i nie straszne jej zadne przeciwnosci losu. serialowo :D

Gość gość
Pisze o tym tutaj dlatego bo mam powoli dosyć jej żałości i cierpienia po nim , dlatego postanowiłam poradzić sie osób trzecich.

Gość gość
no, niexle, niexle, bardzo prawdopodobne. Nie chce, zeby miała kłopoty przez niego.

Gość gość
No tak, ale czy wcześniej spotykając sie z nią i jej nadskakując nie przewidział tego że jest w coś zamieszany????? no bo raczej nie dowiedział się o tym z dnia na dzień???? no chyba ze faktycznie:-(

Gość casualty_of_society
no dobra, zalozmy, ze to prawda i, ze chodzi o kolezanke, a nie o ciebie. chlopak zrobil jej przysluge, ale kobiety to takie idiotki, ze dopiero po czasie do nich dociera, ze lepiej bylo sie trzymac od kryminalistow itp. itd. z daleka. a potem lzy, zalamanie nerwowe itd. tyle w tej sprawie.

Gość gość
Tyle że ten facet nie był żadnym kryminalistą, ale normalnym zadowolonym z życia człowiekiem, no przynajmniej takie pozory stwarzał, a tu nagle takie rewelacje powychodziły:-(((

Gość Herbatynka
Temat jak z kryminału, ale no cóż myślę że to jak najbardziej prawdopodobne:-( w życiu napotykamy na różne scenariusze.

Gość gość
moze sytuacja sie rozwineła w trakcie, na poczatku moze myslał, ze da radę. Ale to nie powinnien być powód rozstania, ogarnijcie to. Szkoda zwiazku jednak. Nie musi być od razu kryminalistą, rózne trudne rzeczy się dzieja czasem. To nie powód do rozstania.

Gość gość
No też tak myślę że to nie powinien być powód do rozstania, tym bardziej ze związek fajnie sie rozwijał, ale jednak coś w tym musiało być bo dziewczyna dowiedziała się o jego problemach po jakimś czasie i można powiedzieć przypadkowo, także z palca to nie zostało wyciągnięte, najwyżej facet sobie będzie kiedyś pluł w brode że zostawił fajną dziewczynę:-(

Gość WYWŁOCZKA
o cholera cieżka sprawa

Gość Elenkaa
To jest możliwe, ale powinien może porozmawiać jakoś delikatnie z tą dziewczyną, moim zdaniem zachował sie bez klasy:-(

Gość Wasabi
A słuchajcie, czy ktoś z was może pomyslał o tym , ze być może ten facet nie mógł porozmawiać z tą dziewczyną, bo np był zastraszany w pewien sposób:-( nie o wszystkim sie da i można rozmawiać:-(

Gość Elenkaa
no to już coś niecoś wyjaśnia.

Gość gość
No jest jest możliwe

Gość gość
Jak dla mnie to nie możliwe:(

Gość gość
skoro ma długi u mafii,to równie dobrze mógł usłyszeć:jeśli nie chcesz gadać z nami,to może pogadamy z twoją laleczką?to co miał wtedy niby zrobić?!

Gość gość
jak facet kocha, to nie wciąga miłości w bagno. wsio

mafi na oczy nie widzieliscie, o gangsterce moglyscie slyszec, a to o czym mowicie to jakies gimnazjum... :P :)

Gość gość
No tak jak facet kocha to nie wciąga w swoje problemy i wtedy lepiej sie rozstać, mówi się trudno,może facet rzeczywiście nie miał innego wyjścia:-(

Gość gość
Co wy tacy zdziwieni wszyscy jesteście, no oczywiście że to jest możliwe

Gość gość
Kuźwa jaki watek sensacyjny

Gość gość
Ta dziewczyna powinna się cieszyć że tak się to skończyło.

Gość Wasabi
No dokładnie, bo niewiadomo co by z tego miało wyniknąć:-(

Nie chciał jej mieszać w swoje problemy , ! Z takimi ludźmi nie ma co zadzierac .., jeżeli to prawda to nie są to żarty! Postąpił rozsądnie choć głupiej babie to nie wytłumaczysz!

Gość casualty_of_society
'skoro ma długi u mafii,to równie dobrze mógł usłyszeć:jeśli nie chcesz gadać z nami,to może pogadamy z twoją laleczką?' :D padlam 🖐️ ludziska naogladaja sie scarface itp. i mysla, ze juz wszystko wiedza o dzialaniu mafii :D pewnie predzej by mu zagrozili ukatrupieniem matki niz jakiejstam dziewczyny z ktora kiedystam przez chwile sie spotykal.